VIDEO Bunicul care a construit cu mâinile sale un parc de distracţii fără electricitate. L-a terminat în 40 de ani

VIDEO Bunicul care a construit cu mâinile sale un parc de distracţii fără electricitate. L-a terminat în 40 de ani

Parc de distracţii. Detaliu  FOTO pexels.com

Un italian a construit, în timpul său liber, un parc de distracţii fără electricitate, într-o pădure. L-a început în 1969 şi l-a terminat 40 de ani mai târziu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bruno Ferrin este un bunic dintr-o localitatea din nordul Veneţiei, Nervesa Della Battaglia, care s-a apucat, singur, în timpul liber, să facă un parc de distracţii unde totul funcţionează fără electricitate.

Bătrânul mărturiseşte, într-un video pentru thisiscolossal.com, că ideea acestui parc de amuzament i-a venit uitându-se la natură, parcul fiind înconjurat de copaci: Pot să lucrez o oră întreagă sau o zi întreagă sau chiar o lună întreagă.

Parcul are 40-50 de jocuri care funcţionează doar dacă sunt împinse manual. Nu sunt motoare. Dacă vrei să te joci, trebuie să împingi. Altfel, jocul nu se mişcă. (...) Asta e important şi e partea frumoasă a acestui parc, spune Bruno Ferrin, potrivit sursei citate.

El mai spune că îi place mult să privească cum se joacă copii şi cum părinţii lor se joacă cu ei. Parcul e total diferit de celelalte şi e gratuit, mai afirmă bunicul din Italia.

Nepotul acestuia spune, într-un alt video postat pe Facebook Local Heros, că jocul cel mai ciudat i se pare că e omul vitruvian.

Pe msn.com, Bruno Ferrin e comparat cu Leonardo de Vinci. Video-ul postat de ei se numeşte Bunicul «verde» este noul Leonardo da Vinci

Cum arată parcul construit de acesta    credit video: Facebook Local Heros

Mai puteţi citi:

VIDEO De la maidanez la vedetă pe Facebook. Povestea minunatei Wendy, căţeluşa adoptată de pe străzile din Peru

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările