Traian Băsescu despre plimbarea premierului cu barca la inundaţii :” Când te duci la inundaţii trebuie să ştii că te poţi uda până la chiloţi

Traian Băsescu despre plimbarea premierului cu barca la inundaţii :” Când te duci la inundaţii trebuie să ştii că te poţi uda până la chiloţi

Ponta şi Dragnea s-au plimbat cu barca trasă de pompieri

Prezent la Adevărul Live, presedintele Traian Basescu a declarat că ar fi venit şi el în Teleorman, de Paşte, dar s-a temut că gestul va fi interpretat ca unul politic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 “Am vrut sa sar in elicopter sa ma duc in Giurgiu si Teleorman. Dar consilierii mi-au zis ca va fi un taraboi.. că o sa se politizeze. Ponta si Dragnea ca au fost mai tarziu. Au fost penibili cu barca, puteau  macar o sa asigure niste resurse. Orice interventie a Guvernului e bine venita, dar modul in care a fost facuta a fost penibila”, a spus Băsescu la Adevărul Live.

Preşedintele Băsescu a comentat vizita premierului Ponta şi a vicepremierului Dragnea, în satul Beiu şi a catalogat plimbarea cu barca drept penibilă. ”Cand te duci la inundatii, stii ca poti sa te uzi pana la chiloti. Mergi pe unde merge omul, nu cu barca trasa de pompieri si jandarmi. Le mai lipsea sa fie căraţi ca împăraţii. A fost penibil ca apariţie”, a spus preşedintele Traian Băsescu la Adevarul Live.
Imagini din aceeasi galerie
  • Vicepremierul Liviu Dragnea și prefectul de Teleorman, Daniela Carmen Dan
  • Dragnea a ajuns cu barca pneumatică  în zonele inundate 
  • Dragnea a stat de vorba cu satenii inundati
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările