Primăria Alexandria scoate la concurs 20 de posturi

Primăria Alexandria scoate la concurs 20 de posturi

Foto arhivă

20 de posturi vor fi scoase la concurs de Primăria Alexandria, în luna aprilie . Posturile scoase la concurs provin din aparatul de specialitate, dar şi din serviciile din subordine.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna aprilie vor fi scoase la concurs 20 de posturi în cadrul Primăriei Alexandria şi în cadrul serviciilor din subordine. 

Anunţul a fost făcut, recent, de primarul Victor Drăguşin care a precizat că locurile de muncă ce urmează a fi scoase la concurs vin atât din aparatul propriu, cât şi din serviciile din subordinea autorităţii locale, precum ADP sau Serviciul social. 

După spusele primarului, odată cu preluarea Casei de Cultură în patrimoniul local şi în administrarea primăriei, se impune înfiinţarea unui compartiment special care să se ocupe de edificiu şi de activitatea culturală. Angajări se vor face şi la serviciul destinat scrierii de proiecte. Anunţurile de angajare vor fi făcute publice odată ce se vor stabili datele de concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările