Fraudă cu urna mobilă într-un sat din Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Fraudă cu urna mobilă într-un sat din Teleorman. Poliţiştii au deschis un dosar penal

Arhivă

Poliţia a fost sesizată de reprezentanţii unei secţii de votare unde s-a prezentat la vot persoana pe numele căreia exista şi o cerere pentru deplasarea urnei mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Gălăteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secţia de votare 181 din satul Bâscoveni şi şi-a exercitat dreptul de vot, deşi pe numele său exista o solicitare pentru deplasarea urnei speciale”, transmite IPJ Teleorman.

Bărbatulîn cauză a spus poliţiştilor că nu a depus nicio cerere pentru urna mobilă. Când i s-a arătat înscrisul acesta acesta nu a recunoscut scrisul şi nici semnătura de pe respectiva cerere.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei care a întocmit şi depus înscrisul”, adaugă reprezentanţii IPJ Teleorman.

Pe aceeaşi temă:

Judeţul Teleorman. Prezenţa la vot în turul al doilea pentru alegerea preşedintelui

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările