FOTO Furtuna a făcut ravagii în Alexandria: copaci smulşi din rădăcini, maşini distruse de acoperişuri căzute şi cabluri electrice puse la pământ

FOTO Furtuna a făcut ravagii în Alexandria: copaci smulşi din rădăcini, maşini distruse de acoperişuri căzute şi cabluri electrice puse la pământ

Un copac a căzut chiar în faţa Primăriei Alexandria

Zeci de copaci au fost puşi la pământ de furtuna care s-a abătut în această seară asupra Alexandriei. Mai multe maşini au fost avariate de ţiglele smulse de pe acoperişurile de bloc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Furtuna care s-a abătut în această seară asupra Alexandriei a făcut adevărate ravagii. Rafalele puternice de vânt au smuls copaci din rădăcină sau au rupt crengi care au acoperit carosabilul. N-au scăpat de furia vântului nici acoperişurile de bloc. Rafalele au smuls ţigle din acoperiş, punând în pericol autoturismele parcate în apropiere.
 
Un copac a căzut pe strada Independenţei, în apropierea Catedralei ” Sf. Alexandru”. Un incident asemănător s-a petrecut chiar peste drum de Primăria Alexandria, pe strada Ion Creangă. În alte câteva cartiere, au căzut crengi din copaci şi cabluri electrice, acoperind şoselele. Cel puţin trei maşini au fost avariate după ce ţigle din acoperiş au aterizat pe parbriz sau pe caroserie.
 
”În urma furtunii care a avut loc în jurul orei 18.00 avem mai multe intervenţii şi anume pe strada  Ion , în drept Primariei un copac cazut , pe strada  Cuza Voda salcie cazută, strada Carpaţi, Dunarii cu Tudor Vladimirescu. În zona blocului 606 avem un acoperiş cazut, în zona Catedralei un pom cazut, în zona 800, C-tinBrâncoveanu.Mai avem cabluri de curent electric căzute în zona Brâncoveanu, Direcţia Agricolă si la Catedrală. Intervenim cu trei tractoare si un număr 50 de persoane Încercam cat putem în aceasta seară, vom încerca să degajam caile de acces”, a declarat Mioara Toţe, directorul ADP din cadrul Primăriei Alexandria.
Furtuna a pus la pămâânt copaci şi pe câteva drumuri judeţene, acestea fiind temporar blocate. Pompierii au intervenit pentru eliberarea carosabilului.
 
citeste totul despre: