Daruri de la Primăria Alexandria pentru 135 de copii nevoiaşi

Daruri de la Primăria Alexandria pentru 135 de copii nevoiaşi

Foto arhivă

Cu ocazia Zilei Voluntariatului, vineri, 5 decembrie, voluntarii alexăndreni vor demara pregătirea unităţilor şcolare pentru sărbătorile de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Voluntarii vor merge să împodobească bradul de Crăciun  în toate cresele, gradinitele, scolile, liceele, dar şi la  Centrul de zi, Adapostul social, Clubul pensionarilor, Palatul copiilor, Asociatia copiilor cu autism, Asociatia „Dai o Sansa.

Brazii si decoratiunile sunt donate de către Primaria Municipiului Alexandria. ”Decoratiunile rămân instituţiilor, iar pe 5 ianuarie voluntarii vor colecta brazii pe care îi vor duce unei familii cu probleme în privinţa încălzii locuinţei”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Alexandria.

 Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, însotit de voluntarii alexandreni,  va juca rolul lui Moş Niculae în data de 6 decembrie.

Edilul şef al municipiului va merge la 135 de copii cu probleme sociale si rezultate foarte bune la învatatura pentru a le duce daruri . Copiii care au vârste cuprinse între 0 şi 18 ani vor primi câte un brad, decoratiuni şi dulciuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările