”Şcoala Altfel” la Alexandria : Concurs de înot, acţiuni edilitare şi întâlniri cu personalităţi marcante

”Şcoala Altfel” la Alexandria : Concurs de înot, acţiuni edilitare şi întâlniri cu personalităţi marcante

Strand Vedea (foto arhiva)

Primăria Alexandria  a pregătit o serie de acţiuni pentru elevii din oraş, în cadrul Programului ” Şcoala Altfel”.

Elevii sunt invitaţi în săptămâna ” Şcoala Altfel” la un concurs de înot care se va desfăşura la Ştrandul Vedea în ziua  de 8 aprilie, începând cu ora 18.00. Pot participa copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Înscrierile se fac la recepţia Ştrandului Vedea, până la data de 7 aprilie.

Tot în cadrul săptămânii ” Şcoala Altfel”, primăria invită copiii din oraş la o acţiune de curăţenie. În data de 8 aprilie, între orele 9.00-16.00, acţiunea se va desfăşura pe strada Libertăţii, zona pietonală.
În cadrul aceluiaşi program, municipalitatea a pregătit acţiuni dedicate elevilor de liceu. Întâlnirile se adresează elevilor de liceu şi  vor avea loc în sala de şedinte a primariei. 

Potrivit anunţului făcut de municipalitate , la întâlniri vor participa grupuri de câte 20 de elevi de la fiecare liceu din Alexandria, care vor fi selectaţi de unităţile de învăţământ. 

Prima întâlnire este programată pentru data de 10 aprilie, când elevii se vor putea întâlni cu Bogdan Gamalet, realizator de emisiuni la Realitatea TV. În data de 11 aprilie, la ora 11.30,  este programată o întâlnire cu actriţa Maia Morgenstern. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: