20 unităţi de învăţământ din Teleorman sunt închise

20 unităţi de învăţământ din Teleorman sunt închise

Mai multe colegii, licee, şcoli şi grădiniţe din Teleorman sunt închise foto: Adevărul

Zăpada şi viscolul din ultimele ore a perturbat serios procesul de învăţământ din judeţul Teleorman. Mai multe şcoli nu îşi pot desfăşura activitatea din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

20 unităţi de învăţământ mai sunt închise în judeţul Teleorman. Potrivit unei informări a Inspectoratului Şcoalr Judeţean Teleorman, la nivelul judeţului sunt închise temporar 20 unităţi de învăţământ din cauza viscolului, dar şi a întreruperii curentului electric.

Aşa se face că 2 grădiniţe, 2 colegii, 3 licee şi 13 şcoli generale şi-au închis porţile. Decizia de a suspenda cursurile a fost luată în baza unor situaţii prezentate de conducerea unităţilor şcolare.

Orele pierdute în această perioadă vor fi recuperate conform graficelor stabilite de directorii unităţilor de învăţământ.

Unităţile  de învăţământ din judeţul Teleorman în care nu se desfăşoară cursuri din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sunt: Colegiul Tehnic "ANGHEL SALIGNY" Roşiorii de Vede, olegiul Naţional "ANASTASESCU" Roşiorii de Vede, Liceul Tehnologic "VIRGIL MADGEARU" Roşiorii de Vede, Liceul Tehnologic "EMIL RACOVIŢĂ" Roşiorii de Vede, Liceul Tehnologic Roşiorii de Vede, Centrul Şcoalr pentru educaţie incluzivă - Roşiorii de Vede, Şcoala Gimnazială "MIHAI EMINESCU" Roşiorii de Vede, Şcoala Gimnazială "ALEXANDRU DEPĂRĂŢEANU" Roşiorii de Vede, Şcoala Gimnazială "DAN BERINDEI" Roşiorii de Vede, Şcoala Gimnazială "ZAHARIA STANCU" Roşiorii de Vede, Şcoala Gimnazială VEDEA, Şcoala Gimnazială "I.GH. DUCA" ŢIGĂNEŞTI, Şcoala Gimnazială ZÂMBREASCA, Şcoala Gimnazială NR. 1 MĂLDĂENI, Şcoala Gimnazială GRATIA, Şcoala Gimnazială NR. 1 POENI, Şcoala Gimnazială SÂRBENI, Şcoala Gimnazială SCURTU MARE şi grădiniţele cu program prelungit NR. 1 şi 4 din Roşiorii de Vede.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările