Un tânăr de 18 ani a profitat de o copilă de 10 ani, dar judecătorul a refuzat să-l aresteze preventiv. Ce decizie a luat magistratul

Un tânăr de 18 ani a profitat de o copilă de 10 ani, dar judecătorul a refuzat să-l aresteze preventiv. Ce decizie a luat magistratul

FOTO: Arhivă Adevărul

Un tânăr de 18 ani din Cugir (judeţul Alba) a violat o copilă, căreia i-a propus iniţial o sumă de bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.

Totul s-a petrecut marţi, 1 octombrie, într-un parc din Cugir. 

„În data de 01.10.2019, în jurul orei 18, în timp ce se aflau într-un parc din oraşul Cugir, inculpatul D.C.B. (în vârstă de 18 ani) aflat sub influenţa băuturilor alcoolice i-a propus minorei C.R.M. (în vârstă de 10 ani şi 11 luni) să întreţină raporturi sexuale în schimbul sumei de 200 lei, iar minora a acceptat propunerea şi a întreţinut un raport sexual oral cu inculpatul D.C.B., care a profitat de imposibilitatea victimei de a exprima un consimţământ valabil raportat la vârsta fragedă şi lipsa de dezvoltare psiho-sexuală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba.Iulia.
 
Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus vineri, 4 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de viol prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c) C.pen.
 
Sursa citată a mai precizat că, în aceeaşi zi, procurorul a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Alba Iulia luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 zile faţă de bărbatul acuzat, însă judecătorul a respins propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de acesta.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: