Trimis în judecată după ce s-a masturbat în public, de trei ori, în timp ce treceau femei pe stradă

Trimis în judecată după ce s-a masturbat în public, de trei ori, în timp ce treceau femei pe stradă

Bărbatul s-a masturbat în Cetatea Alba Iulia

Un bărbat din Alba Iulia a fost trimis în judecată după ce în repetate rânduri s-a masturbat în public, în Cetatea Alba Carolina, în timp ce treceau femei pe stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, bărbatul a fost trimis în judecată după ce a fost surprins de două ori în luna mai a anului 2019 în timp ce se masturba, şi încă odată în 17 iulie tot anul trecut.
 
L. Laurenţiu a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dosarul a fost înregistrat în 3 septembrie 2020, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.
 
O cauză similară a trecut de instanţa de fond. Un alt bărbat a primit amendă penală în valoare de 1.500 de lei după ce în 21 aprilie 2018 s-a mastrubat în faţa a două minore.
 
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt: ”În data de 21.04.2018, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, inculpatul  s-a masturbat în faţa a două persoane vătămate de sex feminin, adresând uneia dintre acestea cuvinte jignitoare şi vulgare, sugerând intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, ocazie cu care cele persoane vătămate s-au speriat şi au fugit din acel loc”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările