Tentativă de sinucidere în arestul IPJ Alba. Un suspect de crimă a vrut să îşi pună capăt zilelor

Tentativă de sinucidere în arestul IPJ Alba. Un suspect de crimă a vrut să îşi pună capăt zilelor

Paştiu Alexandru a încercat să se sinucidă. Foto Facebook

Un bărbat cercetat pentru omor şi tentativă de omor în dosarul crimei din localitatea Răhău, municipiul Sebeş, a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paştiu Alexandru ar fi încercat să se sinucidă în dimineaţa zilei de vineri, 18 iunie 2021, în celula sa din arestul preventiv al IPJ Alba. 
 
După tentativa de suicid bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pe secţia UPU, iar apoi a fost trasferat pe secţia de Psihiatrie a spitalului. După investigaţii a fost dus înapoi în arest preventiv la IPJ Alba.
 
Bărbatul de 36 de ani este acuzat că l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 23 de ani cu un cuţit, în zona inimii, şi a rănit-o pe iubita acesteia, o tânără de 21 de ani. Faptele ar fi fost comise din gelozie.
   
Paştiu a primit pe 14 iunie o nouă prelungire a mandatului de arest preventiv, cu 30 de zile. Bărbatul este acuzat că a intrat, în dimineaţa zilei de 19 aprilie, în jurul orei 04.00, în casa a doi tineri, care locuiau împreună şi i-a atacat cu un cuţit. Pe unul din ei, un tânăr de 23 de ani l-a înjunghiat mortal, iar pe tânăra de 21 de ani care se afla împeună cu acesta a rănit-o grav.
 
Atacatorul a fost prins de doi poliţişti pe motocicletă a doua zi, într-o pădure din apropierea localităţii Răhău.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările