Tânăr de 18 ani cu părinţii plecaţi în străinătate, găsit spânzurat în incinta unui stadion din Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost găsit spânzurat în incinta stadionului din Cugir. Foto: ziarulunirea.ro
Tânărul a fost găsit spânzurat în incinta stadionului din Cugir. Foto: ziarulunirea.ro

Un tânăr din Cugir, ai cărui părinţi sunt plecaţi în străinătate, a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, spânzurat în incinta stadionului ”Parc”.

UPDATE: Tânărul se numeşte George Căldăraş şi a fost crescut de bunica sa, mama fiind plecată la muncă în Germania. Tânărul a fost elev al Colegiului David Prodan din Cugir, absolvind în anul şcolar trecut. Potrivit unor surse din anturajul său, George ar mai fi avut o tentativă de suicid, în clasa a XI-a. Atunci a primit consiliere psihiatrică la un spital din Cluj, unde a fost vizitat de colegi şi chiar de o parte dintre profesorii săi. Aceştia spun că era un băiat ”cu suflet bun”, mereu săritor şi prietenos.

Când s-a întors de la Cluj Napoca, părea că îşi revenise şi că viaţa lui intrase pe un făgaş normal. N-a fost însă aşa. Nu a reuşit să obţină rezultate de trecere la prima sesiune a Bacalaureatului şi nu s-a prezentat la cea de-a doua. A fost sunat de unul dintre profesorii săi căruia i-a spus că vrea să plece în Germania. La şcoală, avea note medii, spre mici însă era un băiat foarte inteligent, implicat în mai multe activităţi şcolare, fiind îndrăgostit de teatru şi chiar făcea parte din trupa liceului.

________________________________________________________________________

Tânărul care şi-a pus capăt zilelor şi-a confecţionat o sfoară din cânepă, pe care a legat-o de o bară groasă de

image

metal. Din primele date, băiatul care s-a sinucis (G.C.) are 18 ani, este din Cugir şi locuia cu bunica sa. El a terminat liceul anul acesta.

Potrivit unor surse, în urmă cu un an şi jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere. Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar şi un rucsac în care avea mai multe bunuri. Cazul a fost descoperit de un localnic care, în jurul orei 7.00, urca spre grădinile de pe Dealul Cugirului şi a observat un tânăr care atârna spânzurat de o bară de metal de tribuna stadionului Parc.

Bărbatul a sunat la 112, iar mai multe echipaje de poliţie, inclusiv criminalişti, au ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a afla circumstanţele în care s-a produs tragedia. Potrivit poliţiei Alba, în acest caz nu există suspiciuni, fiind clar vorba de o sinucidere. Trupul neînsufleţit va fi dus la morga spitalului din Cugir pentru necropsie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite