Prădător sexual arestat preventiv pentru viol. În trecut a violat o minoră şi a primit 15 ani de închisoare

Prădător sexual arestat preventiv pentru viol. În trecut a violat o minoră şi a primit 15 ani de închisoare

Ultima victimă a prădătorului sexual este o femeie din Ocna Mureş

Un individ periculos din Ocna Mureş a fost arestat preventiv de Judecătoria Aiud pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Fapta s-a petrecut sâmbătă, 10 aprilie 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul este un veritabil prădător sexual, fiind liberat condiţionat în urmă cu un an.

Sâmbătă, 10 aprilie, o femeie a mers la locuinţa agresorului pentru a cumpăra de la acesta un câine. Aici, bărbatul (Spinean Ioan Daniel, în vârstă de 47 de ani) a obligat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el. Ulterior, femeia a mers şi a depus plângere la Poliţie. Bărbatul a fost reţinut sâmbătă seara, iar duminică, 11 aprilie, a fost arestat preventiv. 
 
”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S. I. D., pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 11.04.2021 până la data de 10.05.2021 inclusiv”, se arată în motivarea pe scurt a hotărârii Judecătoriei Aiud.
 
Bărbatul este recidivist, fiind eliberat condiţionat în 18 martie 2020 din executarea unei pedepse privative de libertate de 15 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol asupra unui minor şi lipsire de libertate. Acesta a început executarea pedepsei în august 2009, an în care a avut loc fapta, şi urma să îi expire în septembrie 2023. 
 
Pe parcursul perioadei de detenţie ar fi avut un comportament corespunzător, însă în anul 2017 a săvârşit o abatere foarte gravă, respectiv deţinere de obiecte interzise. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, bărbatul va executa şi restul de pedeapsă rămas, respectiv 3 ani şi 6 luni de închisoare.
 
În antecedentele acestuia mai apare o altă condamanare pentru tenbtativă de viol, comisă în anii ’90, fiind liberat condiţionat în anul 2003. Judecătoria Aiud a recomandat în octombrie 2018, când a respins o altă cerere de liberare condiţionată, ca acesta să urmeze un program de consiliere pentru agresori sexuali.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările