Mesajul emoţionant al unui pacient care a stat o lună la ATI, pentru cadrele medicale de la Spitalul din Aiud FOTO

Mesajul emoţionant al unui pacient care a stat o lună la ATI, pentru cadrele medicale de la Spitalul din Aiud FOTO

Pacientul a ţinut să le mulţumească în scris cadrelor medicale. Foto: Facebook/ Spitalul Aiud

Un pacient care a stat o lună internat la Spitalul Municipal Aiud a ţinut să le mulţumească celor care au avut grijă de el în perioada respectivă: asistente şi infirmiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul, cu toate că era foarte bolnav, s-a chinuit să scrie pe hârtie un mesaj pentru acestea.  
 
”Acest om, greu încercat de viaţă printr-un accident vascular cerebral şi o tumoră, pentru care traheostomia a fost inevitabilă a avut nevoie timp de o lună de serviciul de ATI Covid al spitalului nostru.
 
Deşi se chinuie să scrie cum poate cu mâna stângă, acest om a ţinut să ne mulţumească la momentul plecării acasă.
 
O face nu doar prin minunatele cuvinte adresate infirmierelor şi asistentelor care s-au ocupat de el dar mai ales printr-o PRIVIRE emoţionantă în care se citeşte recunoştinţa!” au scris pe reprezentanţii spitalului pe contul de Facebook al instituţiei medicale.
 
”Un om tare bun, deosebit, calm şi cu mult bun simţ, care mereu ne mulţumea pentru tot, care aprecia tot ceea ce făceam pentru el, care de fiecare dată când intram în salon ne aştepta mereu cu zâmbetul pe buze. Cred că la plecare a reuşit să ne smulgă la fiecare câte o lacrimă. I-am urat multă sănătate şi cu lacrimi în ochi ne-am luat la revedere” a transmis una dintre asistentele spitalului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările