FOTO VIDEO Stadiul lucrărilor la zi pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş - Turda. Acestea vor fi finalizate în 2017

FOTO VIDEO Stadiul lucrărilor la zi pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş - Turda. Acestea vor fi finalizate în 2017

Nodul rutier de la Turda. Foto: Asociaţia Pro Infrastructură

Asociaţia Pro Infrastructura a publicat noi imagini video cu Autostrada A10, în zona nodului rutier de la Turda, cel mai spectaculos din România, care conectează viitoarea autostradă A10 Sebeş - Turda cu A3  şi DN1.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, alte fotografii postate prezintă situaţia lucrărilor de pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii A10, pe care, cel mai probabil, se va putea circula la finalul lunii octombrie. ”Într-o seară fierbinte, ne face plăcere să vă prezentăm câteva fotografii aeriene superbe de pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, constructori Tirrena Scavi, respectiv Porr. Aceste două loturi au toate şansele să fie gata în acest an la finalul lunii octombrie”, scrie Asociaţia Pro Infrastructura.
 
Înt vizită neanunţată pe Autostrada Sebeş Turda la finele lunii iulie, Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc declara: ”Mă bucur că lucrările pe Loturile 3 si 4 ale Autostrăzii sunt în grafic, iar constructorii ne-au asigurat că vor fi date în folosinţă la finele acestui an”. Procentual, stadiul lucrărilor pe cele două loturi este de peste 90%.
 
Menit pentru a face legătura dintre autostrăzile Sebeş – Turda(A10) şi tronsonul Turda – Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3), dar şi cu Drumul Naţional 1, nodul rutier de la Turda va avea şase bretele. Cele ce vor face legătura cu A3 vor avea câte două benzi, iar cele ce vor lega A10 de DN1 vor avea câte o singură bandă. Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parţial judeţele Alba şi Cluj, fiind împărţită în patru loturi. 

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: