FOTO Captură de droguri aduse din Spania. Cinci kilograme de cannabis, descoperite de poliţiştii din Alba

FOTO Captură de droguri aduse din Spania. Cinci kilograme de cannabis, descoperite de poliţiştii din Alba

Drogurile gasite de politisti

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba Iulia, au depistat 4 persoane, din judeţul Timiş, care deţineau aproape 5 kilograme de canabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei dintre aceştia au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.  
 
La data de 23 noiembrie 2020, în localitatea Sânandrei, judeţul Timiş, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au depistat 4 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, toate din judeţul Timiş, bănuite de introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. 
 
Din cercetări a rezultat că cei 4 ar fi introdus, în ţară, 2,97 kilograme de droguri, prin intermediul unei societăţi de coletărie din municipiul Sebeş, cu scopul de a le distribui unor consumatori de droguri din România. 
 
În urma a 4 percheziţii domiciliare efectuate în cauză, au mai fost descoperite 1,9 kilograme de canabis, precum şi cântare electronice, pungi destinate comercializării drogurilor, telefoane şi înscrisuri potrivit cărora o parte din substanţele interzise ar proveni din Spania.    
 
 
După audierea celor 4 bărbaţi de către procurorul D.I.I.C.O.T. Alba Iulia, faţă de 3 dintre aceştia a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă. 
 
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.  Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările