FOTO Un bărbat din Alba Iulia a sunat la 112 deranjat că fosta soţie, fiul şi soacra au venit în vizită. Ce au făcut poliţiştii când au ajuns la faţa locului

FOTO Un bărbat din Alba Iulia a sunat la 112 deranjat că fosta soţie, fiul şi soacra au venit în vizită. Ce au făcut poliţiştii când au ajuns la faţa locului

Poliţiştii au întocmit un proces verbal prin care l-au amendat pe bărbat

Un bărbat din Alba Iulia a fost amendat cu 500 de lei după ce a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor, deranjat fiind de faptul că fosta soţie, soacra şi fiul lui sunt în vizită, iar el doreşte ca ei să părăsească locuinţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului joi, 29 august, pentru a verifica sesizarea făcută de bărbat. Poliţiştii au considerat că bărbatul a sunat fără motiv la 112, iar acesta s-a ales cu o amendă de 500 de lei.
 
Poliţiştii au scris în procesul verbal următoarele: ”Susnumitul a apelat fără motiv întemeiat SNUAU 112, motivând că este stresat de fosta soţie, de fiul lui şi de socara lui care sunt în vizită. Îşi doreşte ca aceştia să părăsească locuinţa”.
 
Bărbatul a sunat de două ori la poliţie, deranjat că în partea casei unde locuieşte fosta soţie cu fiul său se desfăşoară o petrecere. La a doua vizită a poliţiştilor, acesta a fost amendat.
 
Indignat de felul cum s-a soluţionat problema, omul de 51 de ani a postat pe facebook procesul verbal înmânat de oamenii legii, cu următorul mesaj:
“500 lei amendă fiindcă am sunat la 112 şi nu trebuia să fac asta …! Nu ştiu cum un om (cu un scris aşa caligrafic) are dreptul a discerne ceea ce trebuia sau nu trebuia să fac … Morala – nu sunaţi la 112 doar după ce simţiţi că aveţi un topor în cap şi un cuţit în spate, altfel riscaţi ca mine, să vină poliţia 300 de m şi să vă costă 500!!!”, a scris acesta pe reţeaua de socializare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările