Curtea de Apel Alba Iulia cumpără 55 de laptopuri din gama business

Curtea de Apel Alba Iulia cumpără 55 de laptopuri din gama business

Foto: arhivă Adevăul

Curtea de Apel Alba Iulia cumpără 55 de laptopuri de ultimă generaţie, valoarea investiţiei fiind estimată la maxim 277.000 de lei, fără TVA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instituţia a lansat marţi, 29 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice o licitaţie pentru achiziţia a 55 de laptopuri din gama business. Valoarea totală este estimată între 250.000 şi 277.310 de lei, fără TVA.
 
Potrivit caietului de sarcini, laptopurile vor avea procesoare de ultimă generaţie – minim i5 10210, display de 15,6 inch Full HD, minim 16 GB memorie RAM şi minim 512 GB SSD M.2 NVME. Acestea vor beneficia de sistemul de operare Windows 10 Pro preinstalat, alături de Microsoft Office.
 
În ceea ce priveşte partea de securitate, laptopurile vor avea modul de securitate integrat pe placa de bază – care va oferi posibilitatea criptării datelor atât hardware cât şi software – dar şi cititor de amprentă. 
 
”Achiziţia de echipamente IT a fost iniţiată la toate instanţele de judecată, în vederea implementării prevederilor Legii nr.136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice, de către ordonatorul principal de credite, Ministerul Justiţiei, care a indicat numărul minim de laptopuri, specificaţiile tehnice minimale ale acestora şi a repartizat sumele necesare”, a transmis Curtea de Apel.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările