Campanie de vaccinare la Colegiul Militar din Alba Iulia. 70 de elevi s-au imunizat împotriva COVID-19

Campanie de vaccinare la Colegiul Militar din Alba Iulia. 70 de elevi s-au imunizat împotriva COVID-19

Elevii au fost vaccinaţi la centrul existent în cadrul instituţiei. Foto: Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”

Un număr de 70 de elevi din toţi anii de studiu de la Colegiul Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au vaccinat zilele trecute împotriva virusului SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii s-au imunizat cu prima doză de vaccin în centrul de vaccinare de la colegiul militar. În cazul elevilor care nu au 18 ani, vaccinarea s-a desfăşurat în prezenţa părinţilor.
 
Reprezentanţii instituţiei militare de învăţământ au transmis câteva dintre părerile elevilor cu privire la decizia de a se vaccina: 
 
„Consider că vaccinarea este un gest de normalitate, gest pe care ar trebui să-l facem cu toţii pentru a putea scăpa de acest virus şi a ajunge cât mai repede la normalitatea dinaintea pandemiei. M-am vaccinat pentru că îmi doresc să fim sănătoşi, să ne putem continua pregătirea şcolară având în vedere că sunt în clasa a XII-a şi împreună cu colegii de an voi susţine examenul de bacalaureat şi de admitere în academii”, elev sergent Mihai Băluţă.
 
„Simţeam nevoia să fiu în siguranţă şi de aceea m-am vaccinat. Colegii şi părinţii mei sunt vaccinaţi astfel că am decis şi eu să mă vaccinez din dorinţa ca lucrurile să revină cât mai repede la normal, din dorinţa de a fi alături de cei dragi, de a avea o viaţă normală”, a afirmat elev sergent Alexia Avrămuţiu. 
 
 
„Am ales să mă vaccinez ca să fim în siguranţă eu şi persoanele din jurul meu, să putem continua şcoala în format fizic şi cu speranţa că totul va reveni la normal şi toată lumea va fi sănătoasă”, elev fruntaş Danisa Cojocaru.
 
„Dacă ne-am vaccina mult mai mulţi oameni, totul ar reveni la normalul cu care am fost obişnuiţi. Îmi doresc să desfăşurăm activităţi extraşcolare, să ne întâlnim cu elevi de la celelalte colegii militare şi să participăm împreună la diferite competiţii şi activităţi şcolare”, elev fruntaş David Nicoară.
 
 
„M-am vaccinat pentru că doresc să fiu mai protejată în faţa virusului şi să îi protejez şi pe cei din jurul meu. Îmi doresc să putem să studiem în continuare faţă în faţă şi să desfăşurăm activităţile specifice colegiului militar. Sper ca totul să revină la normal”, a spus eleva Roberta Petruse-Suciu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările