Autoturism BMW dat în urmărire în Italia, depistat de poliţişti în Alba

Autoturism BMW dat în urmărire în Italia, depistat de poliţişti în Alba

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile italiene, în valoare de aproximativ 7.000 de euro. Un cetăţean din judeţul Bihor l-a înmatriculat provizoriu, în România, cu ajutorul unui bărbat din Sebeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 iunie 2019, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Sebeş, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2008, dat în urmărire de autorităţile italiene.   
 
Autoturismul a fost deturnat, din Italia, la data de 15 martie 2019, de către un bărbat de 25 de ani, din Aleşd, judeţul Bihor, care, ulterior, l-ar fi înmatriculat provizoriu, în circulaţie, în România, în mod fraudulos, pe numele unui bărbat de 60 de ani, din Sebeş. 
 
Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autorităţile italiene, iar faţă de bărbatul din Sebeş, pe numele căruia a fost înmatriculat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. 
 
Pentru găsirea autoturismului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională -  Inspectoratul General al Poliţiei Române. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: