Accidente grave în Alba: doi bătrâni au murit pe drumuri din Apuseni

Accidente grave în Alba: doi bătrâni au murit pe drumuri din Apuseni

Foto Arhivă

Doi bărbaţi în vârstă de 60, respectiv 81 de ani, au murit în Alba în urma unor accidente rutiere produse marţi dimineaţă. Bărbatul mai în vârstă a fost găsit decedat într-un pârâu, iar celălalt în urma prăbuşirii autoturismului într-o prăpastie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambele accidente au avut loc în Munţii Apuseni. Bătrânul de 81 de ani care se deplasa pe un motoscuter a fost găsit decedat într-un pârâu din apropierea DJ 705 între Nădășie și Almașu Mare. Trupul victimei se afla la o distanţă destul de mare de motoscuter. Modul în care s-a produs accidentul va fi stabilit în urma anchetei poliţiştilor.

Al doilea bărbat decedat era pasager într-un autoturis care s-a răsturnat într-o prăpastie pe drumul comunal dintre Albac și Roșești. Victima cu domiciliul în comuna Jidvei lucra ca și zilier iar marţi dimineaţă a fost luat pentru o zi de lucru la Roşeşti.

Cei doi se deplasau cu un Opel Frontera. Şoferul a pierdut controlul volanului iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori. Bătrânul a decedat şi pentru că şoferul a sunat târziu la 112. Conducătorul auto a spus că a stat inconştient două ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările