A găsit un portmoneu cu bani, carduri şi documente şi l-a predat la Poliţie. Ce recompensă a primit

A găsit un portmoneu cu bani, carduri şi documente şi l-a predat la Poliţie. Ce recompensă a primit

Bărbatul a fost felicitat de poliţişti

Un bărbat din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia a predat poliţiei din Vinţu de Jos un portmoneu în care era suma de 1.777 de lei şi acte, pe care l-a găsit pe marginea drumului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe femeia care l-a pierdut şi i l-au restituit. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba i-a adresat lui Man Aurel felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.
 
În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliţie Vinţu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri şi documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă.
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care, sub emoţia pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul maşinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună. Aceasta le-a spus poliţiştilor că a realizat că şi-a pierdut portmoneul şi tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi.
 
Portmoneul i-a fost restituit femeii, iar poliţiştii l-au felicitat pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările