Şofer surprins pe contrasens, pe autostrada A10: ”Era tare revoltat că nu-l las să meargă mai departe” FOTO

Şofer surprins pe contrasens, pe autostrada A10: ”Era tare revoltat că nu-l las să meargă mai departe” FOTO

Maşina a fost blocată de un alt şofer. Foto: Info Trafic Romania

Şoferul unei maşini cu numere de Hunedoara a fost surprins joi, pe contrasens, pe Autostrada A10, între Turda şi Aiud, în zona unui nod rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ca şoferul inconştient să se întoarcă pe sensul de mers a fost nevoie ca un conducător auto să se oprească cu maşina în faţa acestuia, pe banda a doua.
 
”Era tare revoltat că nu-l las să meargă mai departe”, a precizat conducătorul auto, care mai apoi a postat fotografia cu isprava şoferului pe un grup de Facebook.

Postarea acestuia a provocat zeci de comentarii ale membrilor grupului. 

”Ăla mergea pe contrasens sens pe autostradă.... totuşi a riscat f mult oprindu-se pe autostradă cetăţeanul nostru justiţiar... putea să se facă un carambol, venea unu cu viteză şi se infingea direct în ei... pe de altă parte şi ăsta mergând pe contrasens sens putea să facă o tragedie.... una peste alta degeaba avem autostrăzi dar nu ştim a circula pe ele, suntem vai mama noastră”, a scris un utilizator.

”Aţi dat imaginile la poliţie? Unul de asta poate sa te omoare mâine”, a afirmat un altul. ”Am mai văzut doar in America aşa ceva, in urmăriri. Neaşteptat de curajos domnul cu Hyundai”, a completat un alt membru al grupului.
 
Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările