Soluţia salvatoare. Ce idee le-a venit chinezilor ca să-şi mulţumescă turiştii

Soluţia salvatoare. Ce idee le-a venit chinezilor ca să-şi mulţumescă turiştii

FOTO theatlantic.com

Sfârşitul lunii august le-a rezervat turiştilor aflaţi la Hong Kong, China, o surpriză destul de neobişnuită, dar care a ajuns în scurt timp o atracţie pentru cei care vor să se fotografieze cu panorama metropolei, mai ales că oraşul este învăluit, de cele mai multe ori, într-o perdea deasă de smog.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În portul Victoria, una dintre cele mai poluate zone din metropola asiatică, au fost ridicate afişe uriaşe care înfăţişează Hong Kong-ul într-o zi senină. 

Interesul turiştilor pasionaţi de fotografie pentru „surogatul“ pus la dispoziţie de autorităţi, dar şi entuziasmul localnicilor, au transformat posterele într-o distracţie ce trebuie obligatoriu bifată.

Publicaţiile chineze se întreabă pe când vor fi arborate afişele şi în alte oraşe turistice şi poluate, cum sunt Shanghai sau Beijing, mai ales că problema poluării nu are şanse să fie rezolvată prea curând, scrie Huffington Post.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările