S-a deschis primul bar din lume în care se combate mahmureala: clienţii, testaţi cu alcooltestul, îşi pot reveni cu tuburi de oxigen şi cocktailuri cu vitamine FOTO

S-a deschis primul bar din lume în care se combate mahmureala: clienţii, testaţi cu alcooltestul, îşi pot reveni cu tuburi de oxigen şi cocktailuri cu vitamine FOTO

„Hangover Bar“ are toate soluţiile necesare pentru a combate mahmureala FOTO „Daily Mail“

Mahmurii au acum o soluţie la îndemână pentru a combate starea de rău cauzată de o noapte plină de petreceri: primul bar din lume în care se combate mahmureala.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul bar din lume în care se combate mahmureala a fost deschis în Amsterdam, cu numele sugestiv de „The Hangover Bar“. Deschis doar de vineri până duminică, barul îşi testează clienţii cu alcooltestul pentru a vedea dacă mai au alcool în sistem, înainte să îi lase în interior. Aici, odată primiţi, cei care suferă de mahmureală pot beneficia de un pat cu pătură în care să stea şi să se uite la serialele TV preferate, pot primi masaje, cocktailuri pline de vitamine şi remedii împotriva mahmurelii. Pe de altă parte, barul nu oferă clienţilor niciun pic de alcool, arată „Daily Mail“.

Barul este denumit „o oază verde“, graţie decorului, şi dispune chiar şi de un bar cu tancuri de oxigen, care pot stimula recuperarea celui care este mahmur. Joep Verbunt, unul dintre iniţiatorii proiectului, spune: „Foarte mulţi oameni împărtăşesc ideea potrivit căreia ziua de după ce au petrecut până târziu este una mai puţin plină de succes. Pentru a face faţă mahmurelii e nevoie de câteva lucruri: o saltea confortabilă, mâncare bună, distracţie şi multe vitamine. La Hangover Bar toate aceste elemente sunt aduse laolaltă pentru prima dată“. 

Tuburile de oxigen ajută mahmurii FOTO „Daily Mail“ 

Suferinzii pot primi masaje FOTO „Daily Mail“ 

În interiorul barului FOTO „Daily Mail“ 

citeste totul despre: