Litoralul pentru toţi 2021. Şase nopţi de cazare la mare plătite cu mai puţin de 200 lei de persoană. Până când se derulează programul

Litoralul pentru toţi 2021. Şase nopţi de cazare la mare plătite cu mai puţin de 200 lei de persoană. Până când se derulează programul

FOTO Shutterstock

Pachete turistice de şase nopţi de cazare cu preţuri începând de la 99 de lei/persoană/sejur. Aceasta este doar una dintre ofertele scoase la bătaie de hotelieri pentru prima parte a programului Litoralul pentru toţi din 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Litoralul Pentru Toţi 2021 este un program destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare iî extrasezon, atunci când staţiunile si plaja sunt mai libere, dar totuşi încălzite de soare, şi presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopţi. 
 
„Cel mai avantajos pachet costă 99 de lei de persoană, pentru 6 zile. Se găseşte la Hotelul Mureş, de 2 stele, din Saturn, fără masă inclusă. Iar condiţiile sunt bune, hotelul a fost renovat”, a precizat pentru Click! Ionuţ Nedea, proprietarul agenţiei litoralulromânesc.ro.
 
Potrivit acestuia, hotelierii pun la bătaie 5.000-6.000 de locuri, în 4-5 serii. În capătul celălalt al Litoralului, în Mamaia, acelaşi sejur se vinde cu 500 de lei la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus, pentru două persoane.
 
Programul Litoralul pentru Toti 2021 se desfasoara in perioada 3 mai - 20 iunie si  1 septembrie - 15 octombrie, iar in cadrul lui se inscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate statiunile de pe litoralul romanesc.
 
Acestea ofera in cadrul programului pachete turistice de sase nopti de cazare cu preturi incepand de la 199 Lei/persoana/sejur.
 
Intră pe Click! pentru a vedea mai multe exemple de oferte pentru un sejur de patru-cinci nopţi!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările