Ziua în care femeile se simt cele mai frumoase şi perioada din săptămână când au impresia că sunt neatrăgătoare

Ziua în care femeile se simt cele mai frumoase şi perioada din săptămână când au impresia că sunt neatrăgătoare

Cele mai multe femei sunt convinse că arată extraordinar luni dimineaţa, în intervalul orar 09:00-11:00, ora 10:06 reprezentând punctul culminant al stării de bine. FOTO Shutterstock

Aspectul fizic este esenţial pentru femei, lucru relevat de un sondaj realizat de o clinică de înfrumuseţare la care au participat 1.000 de reprezentante ale sexului frumos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studiul comandat de clinica londoneză Premier Laser Clinic a indicat faptul că cele mai multe femei sunt convinse că arată extraordinar luni dimineaţa, în intervalul orar 09:00-11:00, ora 10:06 reprezentând punctul culminant a stării de bine. 

Respondentele au motivat alegerea zilei de luni, în proporţie de 31%, explicând că la început de săptămână, dimineaţa, interacţionează cu colegii după ce au avut la dispoziţie weekendul pentru a-şi face ca la carte rutina de înfrumuseţare. 

Pe de altă parte, ziua de joi este momentul când reprezentantele sexului frumos au impresia că sunt extrem de neatrăgătoare, iar senzaţia se accentuează pe măsură ce se apropie ora 16.05, din cauza oboselii acumulate la locul de muncă şi nivelului de stres.

Pe locul doi în ceea ce priveşte momentele săptămânii în care se simt atrăgătoare, femeile au ales ziua de vineri, cu 23%, urmată de sâmbătă (21%), duminică (11%), marţi (7%), miercuri (4%) şi joi (3%).

Nu în ultimul rând, femeile încep săptămâna în forţă şi din punct de vedere vestimentar, când aleg cele mai elegante ţinute, însă pe măsură ce se apropie ziua de joi ajung să facă compromisuri şi la acest capitol, devenind mai ponderate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: