Uleiuri esenţiale care menţin pielea tânără

Uleiuri esenţiale care menţin pielea tânără

Uleiurile esenţiale previn apariţia petelor şi ridurilor.

Indiferent de vârsta pe care-o ai, pielea are nevoie de o atentă îngrijire. Şi pe lângă produsele pe care le foloseşti zi de zi, foarte bune sunt şi uleiurile esenţiale. Multe dintre ele au capacitatea de-a încetini procesul de îmbătrânire, prevenind astfel liniile fine, ridurile şi petele care apar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iată care sunt uleiurile esenţiale care te ajută să-ţi menţii pielea tânără:

Ulei esenţial din seminţe de rodie

Uleiul esenţial extras din semintele de rodie are proprietăţi antiîmbătrânire, stimulează regenerarea celulară şi menţine elasticitatea pielii. Acidul gras Omega-5 prezent în uleiul din seminţe de rodie numit acid punicic este un puternic antiinflamator, încetinind îmbătrânirea din cauza daunelor provocate de radiaţiile ultraviolete. Aplică pe piele puţin ulei din seminţe de rodie, masând prin mişcări circulare, blânde.   

Ulei esenţial de rozmarin

Cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra celulitei şi vergeturilor, uleiul esenţial de rozmarin are proprietăţi antibacteriene care ajută la tratarea acneei, eliminând toxinele de mediu absorbite de piele. Combină-l cu puţin ulei de nucă de cocos, apoi aplică amestecul obţinut pe piele, ca să previi apariţia ridurilor. 

Descoperă ce alte uleiuri esenţiale previn îmbătrânirea pielii pe clickpentrufemei.ro.

 

Uleiul de morcovi păstrează pielea strălucitoare şi tânără

Cum scapi de senzaţia de greaţă

 

 

citeste totul despre: