Trucuri de frumuseţe pentru o piele sănătoasă în sezonul rece

Trucuri de frumuseţe pentru o piele sănătoasă în sezonul
rece

Trucuri de frumuseţe pentru o piele sănătoasă în sezonul rece

Temperaturile tot mai scăzute influenţează aspectul general al pielii. Pentru a vă păstra un ten sănătos şi o piele frumoasă sunt recomandate câteva trucuri care să îi asigure hidratarea şi aspectul luminos.

Ştiri pe aceeaşi temă

În sezonul rece, pielea devine mai sensibilă iar mâinile şi buzele se pot crăpa din cauza gerului. Descoperă câteva trucuri de îngrijire a pielii în timpul iernii, recomandate de engineermommy.com.

Scrub cu mentă pentru buze

Frigul determină uscăciuneas buzelor şi crăparea acestora. Puteţi evita aspectul inestetic folosind un scrub de buze de casă. Pur şi simplu combinaţi părţi egale de ulei de nucă de cocos, miere, zahăr şi ulei de mentă. Uleiul de mentă va face buzele să apară mai pline.

Urmează un stil de viaţă sănătos

Alegerea inteligentă a alimentelor consumate, menţinerea stresului sub control şi exerciţiile fizice pot face minuni pentru starea de spirit, nivelul de energie şi starea general de sănătate. Iată câteva mici modificări care pot avea un impact important şi asupra sănătăţii pielii:

  • Beţi multă apă
  • Consumaţi fructe şi legume
  • Asiguraţi-vă că vă odihniţi suficient pe timpul nopţii
  • Păstraţi stresul la un nivel cât mai mic


Baie de ovăz şi levănţică

Băile de ovaz sunt minunate pentru pielea crăpată. Făină de fulgi de ovăz poate fi adăugată direct în apa de baie, pielea devenind astfel moale şi suplă. Băile de ovăz sunt remediul perfect pentru rutina de frumuseţe în perioada rece.

Hidratarea mâinilor

Pielea crăpată este una din cele mai mari probleme estetice în timpul iernii. Pentru a restabili hidratarea, aplică pe mâini un strat gros din cea mai bogată cremă pe care o ai şi poartă o pereche de mănuşi confortabile pe tot parcursul nopţii.  Când te vei trezi, mâinile îţi vor fi incredibil de moi.

Umidificator de cameră

Sistemele de încălzire usucă aerul din casă, lucru extrem de dăunător pielii. Combateţi aerul uscat prin folosirea unui umidificator în camera în care staţi cel mai mult timp. Pielea şi părul vor fi mai hidratate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

citeste totul despre: