Teatrul se mută la cinema

Începând cu 3 aprilie, piesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu", de Eugen Ionescu, se va muta la Grand Cinema Digiplex, din Băneasa Shopping City. În fiecare marţi, de la ora 20.30, Claudiu Bleonţ, Nadine şi Marius Urzică vor transpune spectatorii în mijlocul luptei existenţiale a unui cuplu, care încearcă din răsputeri să regenereze sentimentele de unitate şi echilibru din familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Amedeu sau scapi de el cu greu" este o comedie nebună adusă în faţa publicului bucureştean, care are acum ocazia de a asista din primul rând la teatrul absurd al lui Eugen Ionescu, într-o combinaţie excepţională de regie, coregrafie, decor şi distribuţie. Piesa este pusă în scenă de Andra Negulescu şi Claudiu Bleonţ.

Acesta din urmă este Amedeu, un scriitor căsătorit de 15 ani cu Madeleine, intepretată de Nadine. Elementul-surpriză al piesei este Marius Urzică, singurul campion olimpic al gimnasticii româneşti, care a acceptat provocarea de a cocheta cu lumea teatrului. În „Amedeu sau scapi de el cu greu" el interpretează personajul care reflectă dragostea dintre Amedeu şi Madeleine.

„Pentru a putea pune în scenă această piesă am aşteptat drepturile de autor cinci luni. Şi mă bucur enorm să îmi văd, în sfârşit, visul materializat. Nadine, Marius Urzică, Mihaela Gaicu, Daniel Mecu şi cu mine formăm o echipă completă, care a înţeles, simte şi transpune tema grea a trăirilor de cuplu. Sunt fericit, de asemenea, că Marius Urzică ne-a onorat cu prezenţa şi a acceptat provocarea noastră.", a declarat Claudiu Bleonţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările