Povestea bebeluşului bucătar care a cucerit internetul. Are strâns 1,4 milioane de fani în doar câteva luni VIDEO

Povestea bebeluşului bucătar care a cucerit internetul. Are strâns 1,4 milioane de fani în doar câteva luni VIDEO

Chef Kobe, copilul de 1 an care a cucerit internetul

Un bebeluş de un an a luat pe sus reţelele de socializare. Pagina sa, Chef Kobe, a adunat 1.4 milioane urmăritori pe Instagram în doar câteva luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chef Kobe, un „pasionat al bucătăriei“ în vârstă de doar 1 an,  a devenit rapid o prezenţă foarte populară pe reţelele de socializare datorită videoclipurilor sale adorabile (şi practice) de gătit.

„Chef Kobe iubeşte să gătească, să mănânce şi mai ales să exploreze bucătăria", se arată în descrierea paginii sale.

Cu ajutorul părinţilor săi, micul bucătar pregăteşte de la mâncăruri clasice, cum ar fi macaroane şi brânză sau pizza, până la reţete mai complexe, cum ar fi mâncarea turcească menemen, sugerată de unul din adepţii săi.

Chiar dacă include cu placere în reţetele sale orice ingredient îi cade în mână, micului bucătar îi plac în mod deosebit reţete făcute cu brânză, unul din alimentele ale preferate.

Deşi initial filmările au fost realizate doar pentru familie şi prieteni, după postarea acestora pe reţelele sociale, Kobe a reuşit să strângă 1,4 milioane de fani în doar câteva luni.

„Aceste videoclipuri haioase despre care gătim împreună s-au transformat în ceva ce nu ne-am imaginat niciodată. Sunt fericită că fiul său aduce zâmbetul pe feţele oamenilor într-un moment atât de dificil ”, a spus Ashley Wian, mama băiatului. De la 200 de fani, câţi avea în aprilie, acum acesta are 1,4 milioane de oameni care-i apreciază videoclipurile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: