O vloggeriţă română a stârnit controverse în mediul online după ce a publicat o poză în care apare neepilată. „Sunt dezgustat de reacţii“ FOTO

O vloggeriţă română a stârnit controverse în mediul online după ce a publicat o poză în care apare neepilată. „Sunt dezgustat de reacţii“ FOTO

Alexandra Myth FOTO Facebook

Alexandra Myth, o vloggeriţă în vârstă de 33 de ani, a creat o adevărată controversă în mediul online după ce a ales să posteze pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare neepilată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vloggeriţa Alexandra Myth a stârnit controverse în mediul online după ce a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie în care îşi expune picioarele neepilate. 

Tânăra îşi motivează gestul spunând că alege să fie „o femeie liberă de toate constrângerile societăţii“. În plus, mărturiseşte ea, speră să ajute şi alţi oameni să fie o versiune mai bună a lor. 

„Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie. Astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez «că aşa trebe», «că aşa se face» că doar aşa «e sexy» aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constragerile societăţii. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândeşte nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun şi să-i ajut pe alţii să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îţi trebuie acceptare, toleranţă, empatie şi iubire din plin. Recunoştinţă pentru tot ce am!“, a fost mesajul tinerei.

 

Postarea, care a devenit virală, a stârnit un val de reacţii negative. Foarte mulţi dintre cei care au lăsat comentarii sunt de părere că femeia nu-şi doreşte „să ajute pe nimeni“, ci doar să-şi crească mai mult vizibilitatea în mediul online. Alte persoane au fost de părere că gestul ei este unul total „dizgraţios“. 

„Îmi dau seama că face chestia asta pentru interacţiuni. Postările ei nu aveau like-uri sau share-uri şi s-a gândit că prin chestia asta o să atragă atenţia. Într-adevăr atrage atenţia, primeşte ce şi-a dorit. Personal eu nu pot să concep chestia asta. Ca femeie, mie îmi provoacă silă, scârbă, milă...“, a fost unul dntre comentarii. 

„Fă ceea ce doreşti cu corpul tău, cât timp nu afectează pe nimeni, dar nu acuza societatea că te-a constrâns până acum. PS: Epilatul se practică din timpul Egiptului Antic şi era rezervat femeilor cu un statut important“, a scris o altă persoană. 

„Dau scroll prin comentarii si sunt efectiv dezgustat de reacţii, de cuvintele zise şi părerile despre cum ar trebui să fie o femeie şi cum arată feminitatea. Însă cel mai mult mă întristează faptul că aceste comentarii vin chiar de la alte femei care, sunt sigur, în momentul în care sunt criticate pentru alegerile făcute în ceea ce priveşte aspectul, sunt foarte ofensate şi impun principiul «corpul meu, alegerile mele». Însă acum, când o altă femeie are curajul să spargă standardele societăţii pe care toţi trebuie să le urmeze, este criticată“, a fost un alt comentariu. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: