Noua păpuşă Ken în variantă umană: câte operaţii estetice a făcut pentru ca lumea să-l considere un bărbat frumos

Noua păpuşă Ken în variantă umană: câte operaţii estetice a făcut pentru ca lumea să-l considere un bărbat frumos

Mauricio spune că renumele de păpuşă umană Ken l-a căpătat datorită mass-media, fiind încântat că poate să profite de pe urma acestei imagini. FOTO Instagram

Graţie înfăţişării sale ca „de plastic“, modelul Mauricio Galdi, din Brazilia, este considerat un rival serios pentru bărbaţii care apelează la numeroase operaţii estetice pentru a semăna cu celebra păpuşă Ken, partenerul vestitei Barbie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul în vârstă de 27 de ani este flatat de comparaţia cu păpuşa Ken, însă a declarat pentru publicaţia britanică „Daily Mail“ că nu acesta este motivul pentru care a făcut opt operaţii estetice. Decizia a luat-o după ce a participat la un concurs de actorie şi a fost dezamăgit de faptul că nu a fost considerat suficient de frumos. 

Pe de altă parte, noua păpuşă Ken umană a povestit că în copilărie le invidia pe fetele din cartier pentru că se puteau juca în voie cu Barbie şi Ken. Peste ani, modelul a rămas însă fascinat de trăsăturile perfecte ale jucăriilor.

Mauricio spune că renumele de păpuşă umană Ken l-a căpătat datorită mass-media, fiind încântat că poate să profite de pe urma acestei imagini. Contractele de publicitate şi prezentările de modă vin pe bandă rulantă, iar pe reţelele sociale fotografiile sale sunt aşteptate cu interes: are peste 20.000 de fani pe Instagram.

FOTO Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările