Manichiură cu strălucire metalică

Lacurile aurii de unghii, oja cu sclipici şi manichiura cu piele de şarpe sunt doar câteva dintre alegerile pe care le poţi face pentru noaptea de Anul Nou.

Ştiri pe aceeaşi temă

O manichiură strălucitoare este urmarea firească a reîntoarcerii în modă a laméului şi a paietelor. Auriul a fost nedreptăţit pentru mult timp în ceea ce priveşte lacurile de unghii, nefiind de găsit în saloanele de manichiură şi pe rafturile magazinelor de frumuseţe.

În ultima vreme, ajutată de vedete cu gusturi avangardiste precum Lady Gaga, culoarea preţiosului metal îşi etalează nestingherită strălucirea de 18 carate. Tot în acest sezon, texturile dictează regulile eleganţei în materie de manichiură.

Manichiură cu piton

Manichiura cu piele de şarpe este la mare căutare în saloanele din afară. Bucăţile din pielea înfricoşătoarei reptile sunt fixate pe unghii cu ajutorul unui gel adeziv special. Efectul se menţine până la două săptămâni. În caz că nu ştiai, şerpii îşi reînnoiesc regulat pielea, astfel că doamnele pot avea unghii superbe fără a le face vreun rău reptilelor.

Ca variantă la acest tip extravagant de manichiură, saloanele autohtone propun manichiura cu efect „crăpat". Procedura de aplicare a acestui lac de unghii nu este complicată. Peste două straturi de lac de unghii normal, complet uscat, se aplică lacul de unghii texturat. Când se usucă ultimul strat aplicat se produce efectul texturat ca şi când culoarea se „crapă", dar aspectul rămâne, totuşi, cel dorit. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările