Horoscop zilnic, 9 martie 2015: peştii îşi rezolvă problemele personale

Horoscop zilnic, 9 martie 2015: peştii îşi rezolvă problemele personale

Horoscop zilnic, 9 martie 2015: ce pregătesc astrele pentru ziua de luni. FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 9 martie 2015. Prima jumătate a zilei de luni se va dovedi ideală pentru sarcini de rutină la locul de muncă, mai ales pentru cei angajaţi în statistică sau contabilitate. După-amiaza se anunţă a fi perfectă pentru activităţi relaxante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 9 martie 2015: Berbecul lucrează bine în echipă

În timpul zilei, nativii Berbec vor efectua cu succes activităţi care presupun energie. Veţi realiza mult mai multe atunci când cooperaţi cu altă persoană. Este recomandat să petreceţi timp cu cei apropiaţi, potrivit gotohoroscope.com.
 

Taurul şi relaţiile noi

 
Nativii Taur ar trebui să pună osul la treabă după-amiază. De exemplu, este recomandat să încercaţi să consolidaţi relaţiile cu noile cunoştinţe care v-ar putea fi de ajutor pe viitor sau să cumpăraţi cele trebuincioase în gospodărie. 
 

Pentru Gemeni, ziua bună începe de dimineaţă

 
Dimineaţa Gemenii sunt în stare să mute munţii din loc. Puteţi să vă faceţi planuri şi să discutaţi lucrurile importante în prima parte a zilei, moment ideal pentru activităţi informale, modernizare sau renovări.
 

Racul face parteneriate şi încheie colaborări

 
Începeţi ziua cu un parteneriat sau o activitate de colaborare. Fă din interesele familiale sau din prietenii o prioritate, iar proiectele tale vor fi finalizate cu succes. 
 

Horoscop zilnic, 9 martie 2015: Leul rezolvă probleme amânate

Nativii Leu ar trebui să se concentreze pe sarcini unice în această zi, pe care le vor finaliza cu succes cu ajutorul celor apropiaţi. Această zi este favorabilă pentru finalizarea discuţiilor vechi sau pentru formarea unei opinii generale pe o temă importantă. 
 

Fecioarele au o zi bună la cumpărături

 
Nativii Fecioară se vor descurca de minune cu rezolvarea propriilor probleme, dar şi cu ale altora. Această zi este perfectă pentru achiziţii minore şi necesare, se arată în horoscopul zilnic pentru 9 martie 2015.
 

Balanţa porneşte la drum cu mintea limpede

 
Nativii Balanţă sunt cunoscuţi pentru optimismul lor, iar dimineaţa le este favorabilă. Încercaţi să rezolvaţi totul până la lăsarea serii. Concentraţi-vă pe lucrurile importante cât timp aveţi mintea odihinită şi puteţi vedea lucrurile clar.
 

Scorpionul îşi bagă coada unde nu trebuie

 
Este posibil să vă treziţi cu nasul în treburile altcuiva, dar este bine să vă ştiţi interesul şi să îl puneţi în prim-plan. Amiaza se dovedeşte un moment bun pentru o întâlnire romantică sau activităţi spirituale.
 

Horoscop zilnic, 9 martie 2015: Săgetătorul, activ şi energic de cum răsare soarele

Nativii Săgetător ar trebui să îşi exploateze resursele energetice în prima parte a zilei, comunicarea „intensă” facilitându-i atingerea scopurilor. 
 

Capricornul, tentat să fugă de sarcinile zilnice

 
Aceşti nativi vor fi nevoiţi să îşi dedice prima parte a zilei sarcinilor care fac parte din rutina lor zilnică, deşi sunt tentaţi să le abandoneze de fiecare dată, se arată în horoscopul zilnic pentru 9 martie 2015. Pe parcursul zilei veţi fi mult mai uşor de distras, mai ales că o componentă emoţională sau morală vă va influenţa major.
 

Vărsătorul îşi va duce planurile la bun sfârşit

 
Dacă vă arătaţi interesat şi dedicat în timpul zilei, planurile vi se vor rezolva fără probleme, ba chiar veţi avea timp să vă ocupaţi şi de probleme mai vechi. Aveţi grijă, însă, să nu le lăsaţi să vă tragă în jos. 
 

Peştii acordă atenţie vieţii personale

 
Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2015 arată că Peştii se vor dedica rezolvării problemelor lor personale mai cu seamă în jurul amiezei. În timpul zilei veţi face probabil sacrificii pentru o persoană apropiată, pe care o veţi ajuta sau sfătui.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările