Horoscop săptămânal 10-16 iulie: Racii evadează din rutină şi încep noi proiecte

Horoscop săptămânal 10-16 iulie: Racii evadează din rutină şi încep noi proiecte

Horoscop săptămânal 10-16 iulie: Racii evadează din rutină. Sursă foto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 iulie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal pentru 5-11 iulie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Ar trebui să fiţi atenţi la copii, să-i protejaţi, să le amintiţi de „ce este bine şi ce este rău”, deoarece există pericolul rănirii datorită bravurii, dorinţei de a-şi arăta curajul şi dexteritatea. Acest lucru trebuie avut în vedere chiar de voi, deoarece pot ajunge în situaţii critice din cauza comportamentului neglijent la drumuri.
 
Odată cu aceasta, trebuie să fiţi atenţi şi în domeniul imobiliar, construcţii şi achiziţii mari! Acesta este un moment nefavorabil pentru investiţii financiare sau împrumuturi.
 
Spre finalul perioadei, va veni o energie ceva mai favorabilă. Atunci forţa voastră va deveni mai puternică şi veţi putea restabili armonia. Mulţi îşi vor arăta din nou iniţiativele creative de afaceri, spiritul antreprenorial. Doar că în acest moment nu merită să porniţi o confruntare cu autorităţile, să criticaţi şi să ripostaţi vehement, deoarece toate acestea se pot întoarce împotrivă.
 
Atenţie că relaţiile devin instabile, mai ales acelea cu şefii sau părintele mai autoritar, aşa că e nevoie să nu puneţi paie pe foc! Nu este nici momentul potrivit pentru a începe proiecte serioase, vă asuma riscuri sau a schimba activităţi.
 
Afectiv, canalizează energia disponibilă în direcţia corectă! Dacă inima ta este liberă, răsfăţă-te cu flirturi inocente sau puteţi merge mai departe şi puteţi avea o poveste de dragoste pe termen scurt, dar captivantă.
 

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Treburile casnice şi problemele de acasă pot deveni un obstacol în calea profesiei, iar a neglija serviciul poate provoca reclamaţii din partea şefilor. Important e să nu fiţi impulsive în reacţii şi acţiuni.
 
A doua jumătate a săptămânii veţi fi mai flexibili şi receptivi la noi idei şi propuneri, plus că e bună perioada pentru a studia, a socializa, a călători şi a vă fixa întâlni. Veţi acţiona diplomatic, flexibil, veţi reuşi să înţelegeţi starea de spirit şi motivaţia celorlalţi. Acest lucru va oferi posibilitatea de a soluţiona neînţelegerile din trecut, de a atenua conflictele şi de a ajunge la soluţii reciproc avantajoase.
 
Recomand să comunicaţi mai mult cu cei pe care îi priviţi, care vă servesc drept modele în domeniul profesional. Aceşti oameni vor fi bucuroşi să vă împărtăşească experienţele lor. Aşadar, nu staţi acasă, ieşiţi mai des printre oameni!
 
De asemenea, puteţi face noi cunoştinţe ori puteţi primi oferte interesante cu privire la un nou loc de muncă, vă veţi exprima cu succes în creativitate şi artă sau chiar în zona romantismului.
 
Dacă aţi planificat o vacanţă, nu va trebui să vă faceţi griji cu privire la liniştea sufletească. În concediu nu veţi fi deranjaţi, chiar dacă vă confruntaţi cu o problemă urgentă bruscă.
 

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Dacă sunteţi implicate în parteneriate, fie de afaceri, fie de căsătorie, se poate strecura între voi o scânteie de neîncredere. Dacă nu, atunci pot apărea inamici care vă vor submina autoritatea, vor ţese intrigi, vor critica greşelile.
 
O perioadă mai liniştită vine după 14 iulie, în special pentru creativitate, evenimente spirituale, culturale, pentru călătorii sau pentru a extinde orizonturi. Întâlnirea cu oameni noi, precum şi orice noi forme de comunicare, au puterea de a vă schimba viaţa.
 
Abilităţile intelectuale şi capacităţile de adaptare sunt semnificativ activate, mulţi vă veţi debarasa de tot ceea ce împiedică avansarea, care împovărează. Aceasta este o perioadă reuşită pentru dezvoltarea relaţiilor personale, pentru nunţi, pentru cunoştinţe romantice, întâlniri şi aventuri.
 
Cu toate acestea, trebuie să fiţi extrem de atenţi căci voi înşivă puteţi provoca probleme dacă nu manifestaţi flexibilitate, toleranţă şi loialitate. Nu-s excluse conflictele cu autorităţile sau chiar ceva probleme de sănătate.
Unii vor simţi gustul pentru predare, educaţie, mentorat, aşa că veţi ajuta pe alţii.
 
Una peste alta, faceţi ce vă spune inima. Dacă este posibil, mergeţi într-o călătorie pe care o tot amânaţi în mod constant.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările