Horoscop lunar – horoscop septembrie 2021: Taurii vor avea o perioadă tensionată din cauza lipsei de tact

Horoscop lunar – horoscop septembrie 2021: Taurii vor avea o perioadă tensionată din cauza lipsei de tact

Horoscopul lunii septembrie 2021 Foto Shutterstock

Horoscopul lunar - horoscop pentru septembrie 2021 - voine cu previziuni astrale complete pentru toate zodiile. Citeşte horoscopul lunii septembrie 2021 şi află dacă vei avea succes în carieră, cum stai cu sănătatea, cu banii, dar mai ales cu dragostea. Horoscopul lunii septembrie 2021

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Septembrie nu e o lună doar cu acţiuni şi rezultate pozitive, datorită lipsei de energie, de vlagă, cu consecinţe asupra organismului. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus, ceea ce îi poate face să nu se simtă liberi pentru a se ocupa de planuri personale şi nici în vervă să îşi manifeste creativitatea.

La începutul lunii nu ar trebui să vă grăbiţi să faceţi shimbări, să apucaţi pe alte căi,să emiteţi idei avansate în muncă şi afaceri, deoarece s-ar putea dovedi prost concepute şi nefuncţionale. Mai curând, în primul decan ocupaţi-vă de finalizări de proiecte, de lucrări deja începute,de probleme nerezolvate. Aşteptaţi-vă şi la evenimente care să aducă la lumină vechi chestiuni apăsătoare, cărora va trebui să le căutaţi soluţii! Nu intraţi în panică pentru că veţi reuşi prin ivirea de beneficii suplimentare!

În al doilea decan veţi primi ajutor de la prieteni şi suport de la susţinători, dar chiar şi aşa, în continuare nu vă sfătuiesc să porniţi pe noi direcţii, cu noi proiecte, căci ele vor mânca toată energia şi veţi lăsa altele în urmă neterminate. Subiectivitatea percepţiei vă va ajuta să vă evaluaţi corect comportamentul propriu şi al altor persoane şi să nu vă împotmoliţi în fleacuri.

Ultima săptămână din lună vă va caracteriza dinamismul, succesul, încrederea, rezervele interne se vor deschide şi vă pot schimba atitudinea faţă de ceea ce se întâmplă. Veţi fi creativi şi, folosind experienţele şi oportunităţile din trecut, puteţi trece la un nou nivel. Aceasta va fi o perioadă mai interesantă pentru comunicare, întâlniri, excursii, semnări de acte, schimburi de informaţii.

Afectiv însă, în relaţiile amoroase, înstrăinarea este posibilă datorită manifestării geloziei, a exigenţei sporite şi a conflictelor de proprietate. Separarea nu este exclusă. Atunci se vor putea construi relaţii armonioase şi stabile numai dacă nu cedaţi impulsivităţii şi instinctelor de bază.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

La începutul lunii septembrie puteţi traversa situaţii tensionate cu ceilalţi din cauza lipsei de tact ori a aroganţei. În plus, graba, dorinţa de a obţine rezultate rapide poate duce la greşeli profesionale enervante în primele 5 zile.

După 5 încolo, energiile tensionate se degajă şi deveniţi activi pozitiv, optimişti şi plini de forţă, aşa încât să atingeţi satisfacerea ambiţiilor, promovarea ideilor, realizări creative şi sportive. Veţi avea un mare succes nu numai în afaceri, ci şi în ceea ce priveşte primirea de cadouri neaşteptate, câştiguri şi operaţiuni de tranzacţionare de succes.

La locul de muncă vi se poate oferi un loc de muncă sau o funcţie nouă, mai bine plătită, un proiect interesant şi mai profitabil. Vă puteţi realiza ambiţiile, dorinţa de exprimare în faţa publicului, dar asta va naşte reacţii ale oamenilor invidioşi, concurenţilor, colegilor şi chiar prietenilor. Ar trebui să fiţi mai atenţi la ceilalţi, să nu vă expuneţi ego-ul şi pofta de putere, deoarece este mai important acum să păstraţi nepătată reputaţia. Bârfele şi intriga din spate pot submina autoritatea.

Entuziasmul cum spuneam devine activat , iar spiritul competitiv poate susţine mândria şi dorinţa de a lua o poziţie de lider. Este important să nu vă lăsaţi antrenaţi în jocurile de noroc, pentru că se poate dezvolta gustul pentru situaţii periculoase şi aventură.

Jumătatea lunii are şi ea vulnerabilităţile ei, sunt posibile concepţii greşite, lipsa obiectivităţii şi, ca urmare ,veţi fi împiedicaţi să percepeţi corect esenţa a ceea ce se întâmplă. Sunt probabile conflicte cu prietenii, colegii, va exista o lipsă de înţelegere reciprocă din cauza căreia activităţile colective pot fi ineficiente şi ameninţă să perturbe unele dintre planuri.

Afectiv, creşte şi probabilitatea de conflict şi înstrăinare în relaţiile cu cei dragi. Eşecul în parteneriat poate face viaţa dificilă deoarece grijile suplimentare pot lua mult din energia voastră şi vă pot priva de sprijinul necesar.

A treia decadă a lunii va veni cu un moment reuşit pentru munca organizaţională, pentru a crea fundaţia pentru viitorul succes creativ şi profesional.Potenţialul energetic va creşte şi forţa lui o folosiţi în afaceri. Veţi fi implicaţi în multe proiecte cu venit bun, cu posibilitatea de a demonstra abilităţile de afaceri, de a vă consolida autoritatea şi poziţia. E clar că veţi avea atunci oportunitatea de a urca un pas din scara carierei. Profitaţi!

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Succesul vostru va depinde doar de cât de implicaţi veţi fi în activitate. Planificarea nu este o distracţie preferată, dar va trebui să vă gândiţi cu atenţie la fiecare pas pentru a atinge obiectivele în septembrie. Dacă uitaţi de îndoieli şi griji, toate problemele pot fi rezolvate.

Recomand nativilor să nu uite de familie în căutarea succesului în carieră. Este posibil ca rudele să aibă nevoie de ajutor care nu trebuie refuzat. Instabilitatea energiei vitale va fi dificil de controlat, iar perioadele de excitare şi vervă vor fi rapid înlocuite cu perioade de pasivitate şi lene. Pe tema asta, nu va fi vorba doar de cercul apropiat. Colaborarea va face relaţia mai strânsă şi va da un sentiment de securitate.

Perioada este favorabilă îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă, schimbând ceva, făcând casa mai confortabilă. Mulţi veţi gravita spre treburile casnice, comunicarea cu cei dragi,veţi dori să adăugaţi varietate vieţii obişnuite, să schimbaţi mediul, să vă mutaţi, să cumpăraţi lucruri noi, să faceţi reparaţii.

În jur vor avea loc evenimente, întâlniri, apariţii de noi cunoscuţi, oameni interesanţi cu gândire foarte originală.

Este o perioadă favorabilă pentru studiu, activitate ştiinţifică, pentru vorbire în public, pentru stabilirea de noi conexiuni. Mai mult, apariţia unor noi cunoscuţi v-ar putea deschide uşile către zone noi, mai promiţătoare. Pot apărea parteneri de succes care vor contribui la extinderea cercului de conexiuni, ceea ce în viitor va fi foarte important.

Decanul 2 va fi dificil, cel puţin financiar. Se strică lucruri în casă, apar circumstanţe neprevăzute care vor necesita timp şi costuri. Este important să aveţi grijă pe drumuri şi neatenţie!

Nu ar trebui să împărtăşiţi ideile, părerile şi planurile în acest moment. În caz contrar, se ivesc intrigi, conflicte şi certuri.

A treia decadă va fi armonioasă, iar acest lucru va permite dinamism în afaceri.

Horoscop lunar - luna septembrie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Disciplina şi o abordare pedantă a afacerilor chiar aparent frivole vă vor ajuta în această lună de toamnă.  Veţi fi calmi şi echilibraţi din multe puncte de vedere datorită faptului că vă este greu să scăpaţi de reţinere şi să vă arătaţi emoţiile. Chiar şi aşa, unii pot întâlni în mod neaşteptat cu cealaltă jumătate. Filmul iubirii va fi luminos, dar poate deveni serios numai dacă veţi avea o abordare non-banală a relaţiilor. Oricum, într-o relaţie mai veche de dragoste, şocurile nu sunt de aşteptat.

În perioada 4- 11 septembrie, unii pot fi implicaţi în afaceri, se pot ocupa de rezolvarea problemelor şi de consolidarea relaţiilor. Aceasta este o perioadă foarte favorabilă pentru instruire, pentru pregătirea documentelor importante, pentru acorduri şi găsirea informaţiilor necesare,precum şi pentru găsirea sponsorilor şi adresarea de cereri către conducere.

Septembrie oricum este bun pentru comunicare şi veţi contacta cu uşurinţă atât rudele apropiate sau îndepărtate, cât şi noile cunoştinţe. Dar aici este important să nu uitaţi de interesele voastre. Trebuie să realizaţi că sociabilitatea nu aduce întotdeauna rezultate pozitive. La locul de muncă, o astfel de demonstraţie poate duce la responsabilităţi inutile care nu au stimulente materiale.

Al doilea decan va aduce dezamăgiri, odată cu apariţia unor situaţii destul de confuze şi dificile în relaţiile cu rudele şi persoanele apropiate. Erorile în afaceri, poziţia greşită, pot deveni motiv pentru critici şi discuţii. Din această cauză influenţa va slăbi, autoritatea va fi zdruncinată şi vă veţi simţi foarte inconfortabil în unele situaţii.

Perioada ultimului decan va fi mai armonioasă şi, deşi unii Raci pot simţi o anumită scădere a activităţii, vor fi gata pentru acţiunile cele mai decisive. Prin urmare, se vor putea rezolva probleme din trecut, veţi duce la capăt sarcini, veţi face achiziţii ori veţi  restabili unele relaţii întrerupte cu rudele.

Veţi putea consolida poziţia financiară, afacerile şi cariera, vă veţi satisface nevoile şi ambiţiile. Veţi petrece timp preţios alături de copii sau veţi avea motive de mândrie cu ei.

Negocierile pentru începerea unei noi activităţi, primirea de subvenţii, alocaţii financiare pentru începerea unui nou proiect creativ sau ştiinţific, toate pot avea succes.

Citeşte horoscopul lunar complet pentru luna septembrie 2021 pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările