HOROSCOP 24 iulie – 5 august. Atenţie la bani şi înşelătoriile venite din mediul online

HOROSCOP 24 iulie – 5 august. Atenţie la bani şi înşelătoriile venite din mediul online

În perioada 24 iulie-5 august, se recomandă prudenţă în privinţa prieteniilor recente FOTO Shutterstock

Perioada 24 iulie-5 august aduce tentative de înşelătorie, în mod special pe internet şi pe reţelele sociale. Se recomandă prudenţă în privinţa prieteniilor recente. Indiferent de zodie, în aceste două săptămâni, citeşte cu atenţie condiţiile contractelor şi nu semna, fără să cunoşti cât mai multe detalii despre proiectele respective şi despre eventualele consecinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe plan financiar, se întrevăd resurse noi, veniturile se rotunjesc neaşteptat. Înţelept ar fi să păstrezi banii cât mai mult, pentru că, în unele cazuri, surplusul este cauzat de o eroare financiară. Cei aflaţi în vacanţă în acest interval este bine să îşi verifice bugetul, pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute, care pot depăşi suma stabilită iniţial. Din fericire, vorbim despre o perioadă cu turbulenţe trecătoare.

Fii vigilent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău şi, dacă ţi se pare că o situaţie prezintă un risc, cel mai probabil aşa e. Ascultă-ţi intuiţia şi nu forţa limitele, fie că e vorba despre respectatul legilor, a restricţiilor, traficului sau indicaţiilor oferite de contabil, de exemplu, dacă deţii o afacere. Pe plan amoros, încearcă să fii mai empatic decât emoţional, pentru că valul de emoţii greu de gestionat poate aduce în viaţa sentimentală furtuni care pot lăsa urmări catastrofale.

Berbec

Pentru tine, vine o perioadă favorabilă. Energia va deveni mai puternică şi vei putea restabili armonia. Mulţi dintre voi îşi vor arăta din nou iniţiativele creative de afaceri, spiritul antreprenorial. Doar că în acest moment, nu merită să porneşti o confruntare cu autorităţile, să critici şi să ripostezi vehement, deoarece toate acestea se pot întoarce împotrivă. În ultima săptămână, relaţiile devin instabile, mai ales acelea cu şefii sau cu părintele mai autoritar.

Citeşte aici horoscopul pentru următoarele două săptămâni pentru fiecare zodie în parte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările