FOTO Are tatuate 24 de cuvinte alese „la nimereală” şi vrea să ajungă un bărbat celebru în lume

FOTO Are tatuate 24 de cuvinte alese „la nimereală” şi vrea să ajungă un bărbat celebru în lume

Bărbatul a făcut o pasiune pentru tatuaje încă de la vârsta de 16 ani. FOTO „Daily Mail”

Un tatuaj este un însemn pe care îl vei purta toată viaţa, însă canadianul Vin Los nu s-a gândit la acest lucru când şi-a făcut cele 24 de tatuaje, o parte din acestea „împodobindu-i” întregul chip.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vin Los, în vârstă de 24 de ani, locuieşte în Montreal şi, spre deosebire de cei ale căror tatuaje sunt adevărate opere de artă, Los are tatuate cuvinte simple pe suprafeţe mari din faţă, gât şi torace. Acestea nu sunt distribuite uniform, au diferite dimensiuni şi arată de parcă ar fi fost făcute cu markerul – Vin a acceptat, chiar, să-şi frece trupul cu un prosop ud, pentru a înlătura orice suspiciune şi pentru a demonstra că tatuajele sale sunt autentice.
 
Pe lângă tatuajul cu numele său care tronează pe abdomenul, tânărul îndrăzneţ  şi-a acoperit braţele şi faţa cu termeni precum „sex bomb”, „iconic”, „Tokyo” şi „fame” (faimă). Acesta şi-a tatuat chiar şi părul de pe piept.
 
 
„Aceste tatuaje nu reprezintă nimic pentru mine. Ar putea părea că nu am judecat, dar aceste tatuaje nu sunt, de fapt, doar pentru mine. Vreau să fiu privit de oameni şi să am un impact asupra lor. Cei care mă văd se întreabă: «De ce faimă? Cum o fi, oare, viaţa lui?»”, a declarat Vin Los pentru Vice.
 
 
 
 
Bărbatul a făcut o pasiune pentru tatuaje încă de la vârsta de 16 ani.
 
„Aleg tatuajele pe care mi le fac într-o manieră foarte superficială. Caut pe Youtube şi ascult melodiile din topuri şi aleg cuvinte din ele. Foarte multe persoane mă întreabă dacă nu mă tem că, într-o bună zi, voi regreta. Dacă aş fi fost indecis, nu mi-aş fi tatuat faţa”, a mai spus el.
 
Deloc surprinzător, înfăţişarea sa neobişnuită, dar şi şarmul său au atras atenţia internauţilor, lucru care l-a făcut foarte fericit pe Los, care a declarat că speră să ajungă celebru.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: