Doi instagrammeri au murit încercând să facă un selfie: au căzut în gol de la peste 200 de metri

Doi instagrammeri au murit încercând să facă un selfie: au căzut în gol de la peste 200 de metri

Doi instagramări indieni şi-au găsit sfârşitul într-o prăpastie

Doi tineri instagrammeri de 29 şi 30 de ani, căsătoriţi de patru ani, şi-au găsit sfârşitul într-o prăpastie din Parcul Naţional Yosemite după ce, potrivit primelor indicii, ar fi încercat să facă un selfie. Aceştia anunţaseră recent că urmează să posteze fotografii din locuri periculoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul şi femeia căzuţi în gol de la 245 de metri, de pe o stâncă din Parcul Naţional Yosemite, au fost identificaţi ca fiind un cuplu din India. Vishnu Viswanath (29 de ani) şi Meenakshi Moorthy (30 de ani) trăiau în SUA şi aveau un blog de călătorie, cu peste 25.000 de fani, unde postau fotografii din vacanţele petrecute în zone din toată lumea, scrie bbc.com 

Într-un mesaj recent de pe Instagram, cuplul a anunţat că urmează o serie de fotografii din destinaţii cu un grad crescut de pericol. 
 
Autorităţile investighează moartea celor doi, dar spun că este posibil ca o cauză exactă să nu poate fi niciodată cunoscută, deşi primele informaţii indică faptul că tinerii încercau să facă un selfie în momentul în care s-a produs tragedia. Cei doi îşi fixaseră telefonul pe un trepied, pentru a putea realiza o fotografie de ansamblu, însă s-au apropiat prea mult de margine şi au căzut în gol. Cei doi fie au alunecat, fie au fost dezechilibraţi de vânt. Trupurile celor doi au fost recuperate dintr-o zonă stâncoasă exrem de abruptă.

Cei doi se căsătoriseră în urmă cu patru ani şi obişnuiau să spună că sunt obsedaţi de călătorie.

Point Taft a devenit un loc popular printre îngrăgostiţi, fiind des ales pentru cereri în căsătorie. Mai mult de 10 persoane au murit în acest loc în ultimul an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările