Dieta fructariană i-a adus succesul lui Steve Jobs. Cunoscuţii se plângeau că era certat cu apa şi cu săpunul

Dieta fructariană i-a adus succesul lui Steve Jobs. Cunoscuţii se plângeau că era certat cu apa şi cu săpunul

Steve Jobs a avut o dietă dusă la extrem FOTO Profimedia

Când spui Steve Jobs, spui telefoane inteligente şi alte gadgeturi utile.  Puţini oameni au avut un impact atât de mare asupra vieţii tuturor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Steve Jobs a fost o figură remarcabilă, iar lui viaţa lui, demnă de film, i-a făcut pe producătorii de la Hollywood să nu stea mult pe gânduri. Actorul Ashton Kutcher l-a portretizat pe Steve Jobs pe marile ecrane şi a intrat atât de bine în rol, încât apoi a ajuns în spital, în 2013. Diagnosticul: probleme pancreatice, cauzate de stilul alimentar precar.

Pentru a intra mai bine în pielea personajului, Ashton a devenit fructarian, adoptând stilul alimentar al lui Jobs, în anii ‘70. Ce înseamnă să fii fructarian? După cum sugerează şi numele, cei care ţin această dietă mănâncă numai fructe. Unii consumă, din când în când, nuci şi seminţe, dar Jobs mânca doar fructe. Se poate crede că era vorba despre o dietă sănătoasă, însă a mânca doar fructe este la fel de nesănătos cu a consuma bere şi cârnaţi toată ziua. Mâncând doar fructe, se pierd acizii graşi esenţiali şi vitamina B.

Citeşte aici ce consecinţe majore a avut această dietă în viaţa lui Steve Jobs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările