Degetele de la picioare spun multe despre felul tău de a fi

Degetele de la picioare spun multe despre felul tău de a fi

Degetele de la picioare dau detalii importante despre personalitatea noastră.

Studii recente au arătat că lungimea degetelor de la mâini oferă informaţii preţioase cu privire la numeroase aspecte ale vieţii noastre, variind de la inteligenţă la riscul de îmbolnăvire cu cancer. În schimb, degetele de la picioare dau detalii importante despre trăsăturile noastre de personalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Degetul mare

Dimensiunea degetului de la picior determină modul în care duci la îndeplinire anumite sarcini. Dacă el este semnificativ mai lung decât restul degetelor de la picioare, înseamnă că eşti o persoană creativă, capabilă să găsească mai multe moduri de a rezolva o anumită problemă. În cazul în care degetul mare este mic faţă de celelalte, asta dovedeşte că poţi să faci mai multe treburi simultan, fără să te simţi copleşit.

Al doilea deget

Dimensiunea celui de-al doilea deget determină modul în care te ocupi de situaţiile de zi cu zi. Dacă el este mai lung decât celelalte, înseamnă că eşti asertiv, şi chiar agresiv în anumite situaţii şi în viaţa de zi cu zi. În cazul în care acesta este mai scurt, atunci eşti o persoană pasivă, căreia nu-i place să se ia la harţă din orice.

Află ce spun degetele de la picioare despre felul tău de a fi pe clickpentrufemei.ro.

Ce personalitate ai, în funcţie de linia inimii!
Numărul norocos îţi dezvăluie personalitatea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările