Cum influenţează luna plină fiecare zodie în parte. Explicaţiile astrologului Maria Sârbu: „Până în august trebuie să avem grijă ca răul să nu câştige teren“

Cum influenţează luna
plină fiecare zodie în parte. Explicaţiile astrologului Maria Sârbu: „Până în august trebuie să avem grijă ca
răul să nu câştige teren“

Cum influenţează luna plină fiecare zodie în parte

Luna plină din 17 iunie va face unele schimbări de mentalitate şi idei în haosul din gândire, încrederea în sine şi predispoziţia la excese. Până în august trebuie să avem grijă ca răul să nu câştige teren în faţa binelui din viaţa noastră, atenţionează astrologul Maria Sârbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec 
Este recomandat să petreci mult mai mult timp cu familia, cu fraţii şi părinţii. Indiferent de munca ta, de imaginea ta şi de impresia pe care vrei să o laşi celorlalţi, tot ce contează până în toamnă este să fii alături de ai tăi, să revii la familie. Începe o perioadă importantă de evoluţie pentru tine.   

Taur
Încă te gândeşti dacă să pleci sau nu într-o călătorie. Vezi dacă nu cumva maşina cere o revizie, o schimbare. Momentan luna plină îţi cere să termini o criză financiară şi să investeşti bani într-o nouă afacere. Sănătatea cuiva drag vă poate rezerzva surprize neplăcute.

Gemeni
Ai de făcut curăţenie în relaţiile tale şi probabil se vor schimba lucrurile foarte mult în viaţa ta de cuplu până în toamnă. Este recomandat să te ocupi de situaţia financiară şi să ai grijă să dai gust vieţii tale în loc să te panichezi de ceea ce se poate întâmpla. Este o perioadă importantă pentru a avea încredere în ceea ce destinul îţi rezervă. 

Rac
Parcurgi o perioadă care te va transforma enorm. Trebuie să faci pace cu tine şi să-ţi schimbi modul de viaţă pentru a-ţi permite să fii cu adevărat fericit. Dezvoltă propriile proiecte şi ai grijă de tine şi de ceea ce reprezinţi tu. Concentrează-te pe resursele de care dispui. Atenţie la sănătate, la excese şi la epuizare. 

Leu
Învaţă să trăieşti mai puţin în trecut şi să priveşti mai mult spre viitor. Pentru unii dintre Lei renunţarea la vicii sau la prietenii care te storc de energie va reprezenta pasul important al acestei perioade. O listă de obiective poate fi mai importantă decât orice alţi pasi. Priveşte şi proiectează un viitor fericit, iar din toamnă cu siguranţă vei începe şi să-l manifeşti. 

Fecioară
Urmează o perioadă de muncă intelectuală în care vei creşte foarte mult. Familia este acum pe locul doi pentru că ai nevoie să evoluezi ca individ. Vei avea succes în plan personal. 

Balanţă
Urmează o pauză de respiro, o vacanţă, dar şi ceva important de realizat. Poţi oscila între a alege ceva care îţi aduce lucruri bune sau mai puţin. Totul depinde de alegerile tale. În această perioadă poţi învăţa o limba străină sau poţi termina o achiziţie, o vânzare. 

Scorpion
Urmează câteva zile care te vor ajuta în plan financiar şi vei putea evolua prin intuiţie şi telepatie. Pentru voi urmează perioada magică. 

Săgetător
Parcă toţi au ceva cu tine. Karma îţi arată că tot ce ai greşit de-a lungul vieţii faţă de Divinitate se reflectă acum prin relaţia cu ceilalţi. 

Capricorn
Atenţie la sănatatea ta sau a unei persoane dragi. Grijă trebuie să aveţi şi la resurse, la excese. Iertarea este importantă, la fel şi iubirea necondiţionată. Urmează o perioadă de lucru cu sine până în toamna. 

Vărsător
Schimbă perspectivele, fă-ţi planuri noi şi renunţă la dorinţele „expirate“. Ai nevoie de alte planuri şi de alte obiective. Încearcă să revii pe drumul tău, destinul te aşteaptă să faci cuceriri noi, probabil începând din toamnă. 

Peşti
Vei primi câteva lecţii de personalitate care te vor învăţa să fii mai sigur pe tine şi mai pregătit. După toamnă te aşteaptă surprize plăcute, până atunci fii alături de cei dragi şi atenţie la sănătatea părinţilor. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: