Cum influenţează luna nouă din 19 februarie fiecare zodie: transformări şi conştientizări pentru fiecare nativ

Cum influenţează luna nouă din 19 februarie fiecare zodie: transformări şi
conştientizări pentru fiecare nativ

Cum influenţează luna nouă din 19 februarie fiecare zodie: transformări şi conştientizări pentru fiecare nativ

O lună plină cu ecou pe 7-12 ani care aduce conşteintizarea furiei şi eliberarea de sub influenţele ei, resentimente ce se pot închide de dragul eficienţei şi cu realism. Vor apărea stări de oboseală şi posibile probleme de sănatate din cauza fricilor.

Astrologul Maria Sârbu explică influenţa lunii pline din 19 februarie asupra zodiilor. Conform acesteia, luna nouă va răscoli nevoia de comunicare în dragoste şi zona artistică. Va reactiva iubirea şi dramele ei în sufletele rătacite printre uşi închise sau lacăte puse dragostei şi va reflecta diferenţa dintre nevoia de a fi util celuilalt în comparaţie cu nevoia de a fi iubit, împăcat, deschis către iubire necondiţionată. Impactul cel mai puternic va fi resimţit de semnele de apă şi de pământ.

Alţi factori importanţi aduşi de această lună plină sunt efortul inutil, lipsa de eficienţă, fricile şi nobleţea neîmplinită. Se poate să apară renunţarea la unele obiceiuri obositoare şi reconsiderarea priorităţilor cu realism. Din pricina epuizării,  factorul sănătate poate fi şi el subliniat de luna plină spre a fi conştientizat.

Berbec

Ai nevoie de o reformă în viaţa ta de zi cu zi, evită să îţi impui lucruri. Ştim că autocontrolul este o virtute, însă el poate deveni distructiv când este un exces, o frică sau o fugă. Realitatea este că nu eşti împăcat cu tine şi că ai vrea să mai fugi, să mai eviţi, dar merită? Vor fi momente de exigenţă faţă de colegi. Lucrează cu tine la „acceptare“.

Taur
A face ceea ce simţi îţi aduce putere şi linişte sufletească. Deschide uşa creaţiei în viaţa ta şi lasă energia schimbării să te cuprindă. Ai nevoie să închizi un capitol de resentimente şi furie îndreptate către cei dragi. Şi nu te epuiza, pentru că perfecţionismul are mize prea înalte uneori. Lucrează cu tine la puterea de a te lăsa polarizat de emoţiile pozitive ale celorlalţi.

Gemeni
Ai o perioadă de conştientizări şi aşezări, asumări, angajamente. Îţi place să fii util şi te pierzi între satisfacţiile pe care sentimentul utilităţii ţi le oferă. Creşterea profesională îţi cere să te schimbi şi atenţie la furia cuiva apropiat. Va apărea o posibilă schimbare de casa/ loc. Lucrează cu tine la afectivitate şi exprimarea sentimentelor fără răceală.

Rac
O zi care îţi poate închide sufletul din epuizare sau nemulţumire şi exagerări. Ţi s-ar părea o soluţie bună, însă mai tarziu să nu te miri de ce nu mai simţi nimic. Ai de exprimat ceea ce nu ai spus la timp, dar ai grijă la exigenţa faţă de cei din jur. Lucrează cu tine la înţelegerea furiei care te face uneori naiv. Şi totodată la a vorbi cu calm despre furia ta, de a te împrieteni cu ea, dacă îţi doreşti să o controlezi.

Leu 
În prezent, iubirea necondiţionată are valoare spirituală în viaţa ta. Ai nevoie să fii mai activ în astral şi să laşi calculele şi grijile de-o parte. Posibile investiţii sau cheltuieli pentru că te-ai epuizat spiritual din cauza prea multor nemulţumiri minore, dar concrete şi, de altfel, inutile. Reconectarea cu divinitatea. Se resimte o exigenţă faţă de plăcerea de a trăi. Lucrează cu tine la eficienţa în defavoarea grijilor.

Fecioară
Ai de realizat unele valori şi valorizări personale. Furie faţă de sine? Ai nevoie sa îţi fii util şi realist. Ar fi recomandat să soliciţi protecţia persoanei iubite şi feedback pentru sentimentele care vin către tine şi care pleacă din tine. Este o perioadă cu exigenţă faţă de sine şi răceală îndreptată spre propria persoană. Lucrează la iubirea de sine cu adevărat.

Balanţă
Gata cu oboseala, cu grijile şi cu suprasolicitarea, dacă vrei ca sănătatea ta să fie în limite pozitive. Îţi găseşti soluţiile pe care le căutai demult şi care îţi oferă acea linişte şi claritate valoroase pentru încheierea unui efort. Altfel, atenţie la sănătatea ficatului, a sistemului limfatic şi a celui vegetativ.
Este recomandată închiderea unui program subconştient de acumulare a furiei care te poate distruge din interior. Lucrează cu tine la protecţia propriului subconştient şi a canalelor pe care le poţi lăsa deschise inconştient (şi prin care poti absorbi energie negativă).

Scorpion
Idealuri mici? Ce vei face cu ele? Este mai recomandată eficienţa şi ajutorul prietenilor pentru a reface planurile de viitor care să merite într-adevar efortul. Gata cu frica de viitor! Persistă o exigenţă faţă de propriile viziuni, posibil mai înguste decât ai putea în mod realist. Lucrează cu tine la autenticitate.

Săgetător
O zi care te aşază pe anumite coordonate ale responsabilităţii, mai ales familiale. Ai nevoie de mai multă protecţie pe care să o oferi celor dragi şi de a comunica armonios în dragoste. Imaginea socială este un confort, dar afectivitatea în familie este fericire. La voi apare exigenţa faţă de societate.
Lucrează cu tine la respect.

Capricorn
Vrei să vezi rezultate pentru a avea puterea de a merge mai departe cu proiectele tale. Dialogurile care nu se sfârşesc în conflicte vor fi cele care contează, dar ele vor fi garantate doar atunci când între ideile de pornire şi modul de exprimare vor exista emoţii de protecţie. Exigenţa voastră se manifestă faţă de rudele persoanei iubite. Lucraţi cu voi la apreciere.

Vărsător
Furii care te consumă şi griji care îţi aduc nenumarate îndoieli? Fii pragmatic şi caută soluţii financiare pentru dezvoltarea unui nou proiect. Poţi închide un împrumut, poţi începe noi afaceri. Recomandarea este de a te elibera dintre nisipurile mişcătoare ale nemulţumirii şi resentimentelor care îţi consumă prea multă energie pe care o poţi utiliza în scop constructiv. Exigenţă faţă de divinitate. Lucrează cu tine la eficienţa intensităţii şi a intuiţiei.

Peşti
Te simţi plin de prospeţime şi cu forţe noi, dar furia care se manifestă împotriva persoanei iubite îţi umbreşte claritatea sentimentelor reale. Fii eficient şi nu uita că poţi realiza lucruri frumoase când eşti calm, aşa cum îţi este natura şi esenţa. Certurile de astăzi nu vor fi definitive, dar pot răni cu uşurinţă. Exigenţă faţă de persoana iubită. Lucrează cu tine la delicateţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: