Corpul te avertizează cu o lună înainte că rişti să faci infarct, prin aceste semne

Corpul te avertizează cu o lună înainte că rişti să faci infarct, prin aceste semne

Infarctul poate fi prevenit FOTO Shutterstock

Prevenţia este mai bună decât vindecarea. Această regulă simplă se aplică oricărei boli şi este deosebit de valoroasă, în special când apare o afecţiune cu simptome confuze şi cu diagnostic dificil de stabilit. În acest caz, ar fi bine să ştii care sunt semnele care anunţă un infarct, ca să previi o astfel de neplăcere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un strop de conştientizare a stării de sănătate este de bun augur oricând, nu este nevoie să devii ipohondru. Astfel, acordă atenţie următoarelor simptome şi vei şti să observi când eşti în pericol sau când un apropiat are nevoie de ajutor.

Oboseala este un simptom comun pentru mai multe afecţiuni, la fel şi durerile abdominale, insomnia sau dificultatea în respiraţie. Important este ca acestea să îţi stârnească interesul şi să le ţii sub control. Mult mai bine ar fi să descoperi cauzele lor şi să găseşti soluţii, tratamente. Dacă suferi din pricina acestor simptome, ia în calcul un risc important de infarct.

Află aici care sunt semnele unui posibil infarct.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările