De asemenea, aceste prosoape sunt mult mai fine la atingere şi îşi conservă textura pentru mai mult timp. Un alt avantaj important care se adaugă la durabilitatea s fineţea bumbacului este faptul că sunt mai puţine îmbinări atunci când prosopul este ţesut. Materialul acesta a fost foarte mult timp în topul celor mai apreciate materiale aduse din Egipt şi datorită tuturor beneficiilor oferite şi calităţii foarte bune este considerat cel mai bun din lume. bumbacul folosit pentru producţia acestor fibre este cules cu atenţie şi este selectat manual, din zonele care se desfăşoară în lungul fluviului Nil, acesta fiind şi motivul pentru care este lăudat şi cunoscut în toată lumea.  Dacă vrei să obţii cele mai bune prosoape pentru hotelul tău cumpără prosoape de bumbac pentru hotel prin clic aici.

Bumbacul egiptean se diferenţiază de alte tipuri de bumbac prin structura sa. Aceste fibre sunt diferite de cele specifice bumbacului turcesc prin faptul că, acesta din urmă are proprietăţi de absorbţie mai mici comparativ cu bumbacul egiptean. Prin urmare, se poate trage concluzia că cele două tipuri de prosoape sunt extrem de diferite.

Ce prosoape din bumbac egiptean poţi cumpăra pentru hotelul tău?

Prosoapele de bumbac egiptean sunt extrem de utile atunci când este nevoie ca apa să fie absorbită rapid. Unele dintre cele mai comune utilizări ale acestor prosoape sunt:

-       Pentru mâini;

-       Pentru faţă;

-       Pentru baie;

Utilizatorii care folosesc prosoapele din astfel de bumbac ştiu deja care sunt toate beneficiile unor astfel de produse, în comparaţie cu cele obişnuite. Aceste prosoape sunt ceva mai scumpe comparativ cu alte tipuri, însă îţi vei impresiona cu siguranţă clienţii atunci când foloseşti astfel de prosoape. Îţi prezentăm mai multe beneficii pe care le vei obţine atât tu, cât şi clienţii tăi dacă oferi prosoape de calitate.

Prosoapele din bumbac egiptean sunt fabricate din materiale organice

Primul şi cel mai important motiv pentru care să alegi prosoapele din bumbac organic este faptul că acest bumbac este complet organic. Toate prosoapele fabricate din acest tip de bumbac nu au în compoziţie substanţe chimice, deoarece fibrele din care este făcut bumbacul sunt cultivate fără toxine şi acest lucru generează un număr mai mic de alergii şi de reacţii cutanate.

Bumbacul egiptean are un timp de uscare mai mic

Un alt avantaj pentru care ar trebui să încerci bumbacul egiptean este faptul că prosoapele se vor usca mai repede şi astfel se utilizează mult mai confortabil. Chiar dacă sunt lăsate în baie după ce au fost utilizate, ele vor fi găsite uscate în numai câteva ore.

Bumbacul egiptean este mult mai durabil decât alt tip de bumbac

Un alt avantaj extrem de important este faptul că bumbacul egiptean este mult mai durabil, ceea ce înseamnă că atunci când foloseşti aceste prosoape în propriul hotel nu va fi necesar să le schimbi mereu.

Persoanele interesate de mai multe tipuri de prosoape pentru facilităţile lor de cazare sau de lenjerii de bună calitate, pot găsi pe lenjerii Alpaca’s cele mai bune astfel de produse.