Ce zodii îşi vor găsi sufletul pereche în 2018

Ce zodii îşi vor găsi sufletul pereche în 2018

Anul 2018 va fi unul foarte bun pentru majoritatea nativilor atunci când vine vorba de dragoste. Astrologii vorbesc de zodii care vor reuşi să-şi găsească jumătatea mult cătată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Anul acesta veţi înceta să vă mai implicaţi în relaţii ocazionale . 2018 va fi anul în care învăţaţi cu adevărat importanţa unei relaţii de durată, vă veţi îndrăgosti şi veţi simţi prin toţi porii ce înseamnă iubirea profundă. A venit momentul să străluciţi. Veţi întâlni persoana care vă va face să vă conştientizaţi propria valoare, scrie relrules.com.

Taur  

2018 este un an dificil pentru Taurii care vor să-şi găsească jumătatea. Şi nu pentru că vă lipsesc şansele de a găsi persoana potrivită, dar vă încăpăţânaţi să cereţi constant spaţiu, libertate şi independenţă. Nu acceptaţi ideea de a vă implica într-o relaţie serioasă. Dar încet, veţi începe să lăsaţi garda jos, lucru care vă va ajuta să atrageţi tot mai multe persoane în viaţa voastră.

Gemeni  

Veţi descoperi o nouă faţă a iubirii în 2018 - dragostea pentru sine şi importanţa acesteia. În acest an veţi reuşi să vă găsiţi echilibrul emoţional, învăţând  să vă iubiţi într-un mod care vă va face o persoană independentă şi puternică.

Rac

Nu degeaba sunteţi cunoscuţi ca fiind cea mai sensibilă zodie. Purtaţi răni emoţionale grele cauzate de relaţiile eşuate. Vestea bună este că în 2018 veţi găsi puterea şi curajul de a renunţa la toate aceste bagaje emoţionale inutile. Veţi fi capabil în sfârşit să exploraţi noi relaţii libere de constrângerile emoţionale ale experienţelor din trecut.

Leu

În mod surprinzător,  2018 va fi anul în care veţi începe să descoperiţi că există mult mai multe aspecte importante în viaţă decât hrănirea constantă a ego-ului. Vei constata că egoismul este motivul pentru care relaţiile din trecut au eşuat. În acest an veţi putea pune bazele unei relaţii de durată care să vă aducă satisfacţie şi împlinire.

Fecioară

Niciodată nu v-aţi simţit vrednic de iubire, acesta fiind şi motivul pentru care nu aţi găsit-o cu adevărat. Fecioarele sunt extrem de critice atât cu ele cât şi cu cei din jur, stabilind standarde greu de atins.  În 2018  vă veţi îndrăgosti de cineva care vă va învăţa să vă iubiţi şi să vă accepţi în totalitate. Acesta este anul în care veţi începe să faceţi adevărate compromisuri în dragoste.

Balanţă

O relaţie în care te afli deja - fie ea romantică sau platonică – este pe cale să înflorească, devenind pentru tine cea mai important realizare a anului 2018. Relaţia pe care o ai cu această persoană te va ajuta să faci câteva salturi foarte importante în ceea ce priveşte dezvoltarea personală.

Scorpion

2018 va fi anul în care începi să vă deschideţi inima reuşind să găsiţi adevărata iubire. Veţi reuşi să treceţi de traumele ultimei relaţii şi vă veţi reîndrăgosti nebuneşte de persoana care vă este predestinată. Lăsaţi-vă conduşi de instinct şi învăţaţi să iubiţi din nou.

Săgetător

După ce au avut ghinion în dragoste tot anul trecut, săgetătorii au obiceiul de a oferi mai mult decât primesc atunci când vine vorba de relaţii. Din 2018 lucrurile se vor schimba. Veţi restabili focusul pe propria persoană şi veţi reuşi să vă găsiţi fericirea.

Capricorn

Nu vă aşteptaţi la relaţii serioase în 2018.  Aţi avut o abordare serioasă a planului sentimental în toată această perioadă, dar a venit timpul să fiţi liberi. Încercaţi să priviţi ceva mai relaxat lucrurile, pentru că acesta este modul în care veţi reuşi să vă găsi echilibrul în dragoste.

Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai norocoşi în 2018. Este anul în care au toate şansele să-şi întâlnească partenerul ideal. Veţi întâlni o persoană specială care nu va putea trece neobservată. Asiguraţi-vă că îi oferiţi şanse să rămână în viaţa voastră şi nu vă mai agăţaţi de relaţiile trecute.

Peşti

2018 va fi un an extraordinar pentru Peşti. Vă veţi îndrăgosti de o persoană care are potenţialul de a vă oferi tot ce aveţi nevoie pe plan sentimental. Trebuie doar să vă asiguraţi că nu grăbiţi lucrurile. Aveţi răbdare, adevărata dragoste vine atunci când sunteţi pregătiţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările