Ce spune preferinţa pentru mâncarea picantă despre personalitatea ta

Ce spune preferinţa pentru mâncarea picantă despre personalitatea ta

Persoanele care mănâncă iute îşi asump mai multe riscuri FOTO Shutterstock

Dacă vrei să slăbeşti, este o idee bună să-ţi începi ziua cu o porţie de mâncare condimentată, pentru că alimentele picante accelerează metabolismul şi grăbesc arderile. Mai ales dacă adori ierburile aromatice în meniu şi încerci să nu ratezi nicio masă fără să adaugi ardei iute, ghimbir, hrean sau alte condimente care dau gust picant mâncării. Ştiai însă că preferinţa pentru alimente picante poate oferi detalii despre felul tău de a fi?

Ştiri pe aceeaşi temă

Un studiu efectuat de experţii de la Universitatea din Pennsylvania, SUA, privind ingestia de ardei iuţi, s-a axat, pe de-o parte, şi asupra persoanelor cu tendinţa de a devora mâncarea condimentată şi picantă.

În ceea ce priveşte personalitatea, participanţii care preferă alimentele iuţi au demonstrat că sunt mai înclinaţi spre activităţi în care sunt nevoiţi să îşi asume riscuri, cum ar fi paraşutismul, cursele de maşini, scufundările în locuri periculoase.

Citeşte aici continuarea articolului şi află care este logica din spatele conexiunii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările