Bărbaţii nu văd frumuseţea la fel ca femeile

Bărbaţii nu văd frumuseţea la fel ca femeile

Studiile arată că bărbaţii sunt atraşi şi incitaţi mai mult de femeile cu forme.

Veţi citi un articol despre femei, scris cu ajutorul bărbaţilor. Scopul lui: noi, femeile, să scăpăm de lipsa de încredere din dormitor şi de obsesia aripioarelor, burticii şi a celulitei. În dormitor, nu există astfel de noţiuni. Cel puţin pentru bărbaţi. De ce nu le-am împrumuta modul de gândire? Ei par să fie fericiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Bărbaţii nu văd frumuseţea la fel ca femeile. Nici defectele. O femeie frumoasă este cea cu atitudine şi cu încredere în ea", mi-a spus Cristi, îndrăgostit de aceeaşi femeie de peste 10 ani.

Frumoasă? Nu-i „silfidica" din reclame, zice el. Mai ales după cele trei sarcini. Dar are frumuseţea sigură pe ea care pe el îl atrage.

Opinia lui pare să explice paradoxul la care a ajuns Oana, 32 de ani, o cititoare a revistei noastre. Ne-a spus că divorţase recent. Oana, îngrijită, atentă la cum se îmbracă, la kilogramele în plus. Iar el a lăsat-o pentru o alegere mai puţin fericită, spune ea: o femeie mai corpolentă, mai guralivă, care nu pare să-şi acorde multă atenţie.

Unde l-a pierdut, la ce era atent fostul soţ dacă nu la încercările soţiei de a fi mereu prezentabilă? Când s-a îngrăşat după naştere nici nu-l mai lăsa s-o vadă dezbrăcată în intimitate, ca să nu-şi schimbe părerea.

După un astfel de preambul (justificabil, zicem noi), ajungem şi la subiectul nostru: femeile şi bărbaţii sunt atenţi la cu totul alte lucruri în dormitor. Noi, femeile, suntem mai atente şi mai ruşinate de aspectul fizic.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.


Citește și:
Greşeli frecvente în dormitor

5 paşi să-ţi reiei viaţa sexuală după naştereDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările