Adevărul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis şi nunta de vis, într-un interviu cu instagramerii români

Adevărul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis şi nunta
de vis, într-un interviu cu instagramerii români

Simona Halep

Simona Halep a acceptat să răspundă la câteva întrebări puse de instgrammeri într-o conferinţă inedită, realizată în mişcare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea în Piaţa Ovidiu. Jucătoarea de tenis a vorbit despre ce va face când se va retrage din sport, cum îşi imaginează nunta de vis sau cum arată vacanţa ideală pentru ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

URMĂREŞTE emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Nouă instagrammeri i-au adresat întrebări Simonei Halep, câştigătoarea de la Wimbledon şi cel mai iubit şi admirat roman al momentului, într-o conferinţă inedită, realizată în mişcare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea pe Halep în Piaţa Ovidiu, la întalnirea cu cei peste 10.000 de constanţeni. Printre mărturisirile facute microinfluencerilor ce fac parte din campania lansată de Zaga Brand, Simona Halep a povestit cât timp petrece pe Instagram, ce va face când se va retrage din tenis, cum îşi imaginează nunta de vis  sau cum arată vacanţa ideală pentru ea.

Astăzi, de la ora 13.00, ne povestesc experienţa primei conferinţe digitale din România, Mihaela Barbu, Head of New Media Zaga Brand, agenţia care a organizat acest eveniment,şi Bogdan Buzuleac, unul din instagrammerii care i-au adresat întrebări Simonei Halep.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: